Sosyal Medya

Android

WhatsApp Android Güncellendi!

Yeni güncelleme ile WhatsApp'a hangi özellikler eklendi? WhatsApp'ın Android versiyonu için yeni bir güncelleme yayınlandı.

Yeni güncelleme ile WhatsApp’a hangi özellikler eklendi? WhatsApp’ın Android versiyonu için yeni bir güncelleme yayınlandı.

Popüler mesajlaşma uygulaması WhatsApp’ın Android sürümü için yeni bir güncelleme yayınlandı. Gelen güncelleme ile WhatsApp’a bir süredir beta versiyonunda denenen özellikler eklendi. Yeni sürüm WhatsApp şimdi Google Play Store üzerinden indirilebiliyor.

WhatsApp’a hangi yeni özellikler eklendi?

Yayınlanan güncelleme ile artık kişileri sessize alabiliyoruz. Daha önce bu sessize alma özelliği sadece gruplarda kullanılabiliyordu. Bunun yanında artık konuşmaları okunmuş veya okunmamış olarak işaretleyebiliyoruz.

Gelen yeniliklerden bir diğeri ise uygulamaya eklenen yeni emojiler ve bazı emojiler üzerinde renk seçimleri yapabilme imkanı. Bu özellik sayesinde hoşunuza giden bir emojiyi beğendiğiniz bir renk ile kullanabileceksiniz.

whatsapp

Ayrıca artık WhatsApp arama kalitesini ayarlayabiliyoruz. Bu sayede arama kalitesini düşürerek daha az veri kullanımı sağlama imkanı sunuluyor. Son olarak bizi pek ilgilendirmese de, Urdu ve Bengali dil seçenekleri de uygulamaya eklendi.

WhatsApp’ı indirmek için tıklayın.