Sosyal Medya

Mobil

WhatsApp iOS Güncellemesi ve Yeni Özellikler

WhatsApp güncellemesi, bugün itibari ile iOS platformuna da yayınlandı.

WhatsApp güncellemesi, bugün itibari ile iOS platformuna da yayınlandı.

Daha önce Android için yayınlanan WhatsApp güncellemesi şimdi de iOS platformu için indirmeye sunuldu. Yeni sürümle birlikte WhatsApp yeni yeteneklere kavuştu. Güncellemeyle birlikte bundan böyle kullanıcılar fotoğraf ve videolarının üstüne çizim, yazı veya emoji ekleyebiliyor.

Yeni özelliklerde neler var?

Yeni sürümle birlikte, çeşitli yazı fontları ve çizim için fırça tiplerini bünyesinde bulunduran güncelleme, iMessage’ın sahip olduğu efektli mesaj yollama seçeneklerine kavuşuyor. Whatsapp, Snapchat’tegördüğümüz tasarım özelliklerini programa taşımış. Bunun için grup bilgisi ekranından gruba davet bağlantısına dokunmak gerekiyor. WhatsApp için yayınlanan en son güncellemeyi telefonunuzun güncelleme alanından indirebilirsiniz.

Yapılan güncelleme sonrasında,  fotoğraf ve videolara yazı yazabilecek, çizim yapabilecek ve emojiler ekleyebileceksiniz. Renk seçicinin soluna sürükleyerek fırça kalınlığını ve yazı stilini değiştirmek de mümkün. Kullanıcılar çizim yaparken pikselleştirme ve renk silici olarak adlandırılan iki özel fırçayı da kullanabiliyor.

whatsapp resim özellikleri

Gruplara davet artık daha kolay

Artık grup yöneticileri, uygulama üzerinden edinecekleri linki katılmak isteyen kullanıcılarla paylaşarak, kullanıcıların kısa yoldan gruba katılmalarına olanak tanıyabilecek. Böylece eskiden olduğu gibi numara paylaşma, rehbere ekleme ve daha sonrasında gruba ekleme zahmeti olmayacak.

Whatsapp