Sosyal Medya

Windows

Windows 10 Bir Güncelleme Daha Aldı!

Henüz iki hafta bile dolmadan Microsoft, Windows 10 için üçüncü toplu güncellemeyi yayınladı!

Henüz iki hafta bile dolmadan Microsoft, Windows 10 için üçüncü toplu güncellemeyi yayınladı!

Microsoft, henüz iki hafta bile dolmadan, üçüncü toplu güncelleme paketini yayınladı. KB3081438 koduyla yayınlanan güncellemenin tam olarak neleri içerdiği hakkında bir açıklama yapılmadı. Destek sayfasında tek söylenen, güncelleme paketinin, Windows 10’un işlevselliğini artıracak geliştirmeleri içerdiği.

Windows 10 için yayınlanan ikinci toplu güncelleme paketi, Microsoft’un açıklamalarına göre güvenlikle ilgili geliştirmeler içeriyordu. Ancak bu yeni paket, görünüşe göre güvenlikten çok, işlevsellik ve performans alanında geliştirmeler sunuyor.

Her ne olursa olsun, Windows 10 için daha önceki güncelleme politikasından çok daha farklı bir politika izlendiği açık. Microsoft artık güncellemeleri belli tarihlerde yayınlamak yerine, “geldiği gibi” yayınlamaya başladı. Toplu güncelleme paketlerinin bu hızla devam edip etmeyeceğini şimdiden kestirmek zor. Windows 10 yeni bir işletim sistemi ve düzeltmelerin başlangıçta çok sık yapılması şaşılacak bir durum değil. Ancak şurası kesin görünüyor: Microsoft, artık güncelleme konusunda çok daha cömert davranacak.