Sosyal Medya

Mobil

Windows Phone’a Snapchat Geliyor!

iOS ve Android işletim sistemlerinin en popüler uygulamalarından olan Snapchat’in Windows Phone için geliştirileceği açıklandı.

Windows Phone işletim sistemine sahip telefonların sayısının oldukça az olması ve kullanıcı sayısının giderek düşüşte olması bu işletim sisteminin ilgi görmemesine neden olurken buna karşın Snapchat için Windows Phone uygulamasının uyumlu hale getirileceği belirtildi.

Kullanıcılar Uzun Zamandır Bekliyordu

Bugün gündeme gelen haberler ile birlikte özellikle Windows Phone işletim sistemine sahip bir telefon kullanan kişilerin Snapchat kullanabileceği açıklandı. Konu ile ilgili ilk açıklamalar Twitter üzerinden gerçekleştirilirken açıklamalar bizzat Microsoft tarafından yapıldı.

Windows Phone kullanıcılarının uzun zamandan beri kullanmak istediği uygulamaların başında gelen Snapchat yapılacak geliştirme ile birlikte artık Windows Phone telefonlarda kullanılabilecek.

Yaşanan bu gelişmenin ardından gözler diğer uygulamalara da çevrildi. Windows Phone için yapılacak değişiklik ile birlikte diğer uygulamalarda da Windows Phone uyumlu sürümlerin Windows mağazasında yer alabileceği belirtiliyor.