Sosyal Medya

Windows

Wizmouse, Microsoft Bu Kullanışlı Kaydırma Özelliğini Win10’a Getirmeli

Wizmouse, Microsoft Bu Kullanışlı Kaydırma Özelliğini Win10'a Getirmeli. Sizi gereksiz Mouse Tıklamalarından Kurtarabilir.

Microsoft Bu Kullanışlı Kaydırma Özelliğini Windows 10’a Getirmeli, Hemde Hemen!

WizMouse Uygulaması sizi gereksiz mouse tıklamalarından kurtarabilir. 

Bazen küçük uygulamalar özellikle masaüstü bilgisayar deneyiminizi farklı bir noktaya taşıyabilir. WizMouse Uygulamasıda onlardan biri. Belki farkında değildiniz ancak bu 550 KB’lık tool, işinizi oldukça kolaylaştıracak. Parmaklarınızın sağlığına doğrudan katkısı var kesinlikle…

Sizi yüzbinlerce fazla ve gereksiz tıklamadan kurtacak basit uygulamayı göz ardı etmeyin.

WizMouse bir uygulama üzerindeki imlecinizin, kaydırılabilir bir pencerenin veya bölümün üzerine gelip gelmediğini otomatik olarak algılar.

Örneğin Gmail üzerindeki Hangouts Kişiler listesindeki kişiler üzerinde gezinmek istiyorsanız bunların her birini tek tek tıklamanız gerekir. Uygulama sizin bu tıklamanızı kaydeder ve uygulamalar ile web sayfalarında rahatça gezinmenizi sağlar. Kulağa biraz garip gelebilir. Ancak denediğinizde işinizi ne kadar rahatlatacağını göreceksiniz.

Ayrıca birden fazla pencerede içeriğin içinde gezinmek de harika olabilir, çünkü üzerine tıklayarak odağı bir başkasına geçmek zorunda artık değilsiniz. Daha bitmedi bir metin düzenleyicide çalışırken arka planda kalan web sayfasının bile tıklamaya gerek kalmadan tarayabilirsiniz.

Windows şu anda benzer şekilde yeni bir iletişim kutusu – message box açtığında Default Button yani varsayılan düğme üzerine mouse otomatik getirebiliyor. (Snap To özelliği). Uygulamanın bu işlevselliği kesinlikle bunu tamamlayacak cinsten.

WizMouse ‘un Bu kullanışlı kaydırma özelliğini Windows 10’a Getirmeli, hemde en hızlı bir şekilde !!!

WizMouse’un bundan önceki Windows işletim sistemleri için olan yazılımı burada. Ancak Daha Windows 10 için yapılmamış. Yine de eskisi çalışıyor.Üstelik ücretsiz de..Denemek isteyenler bu sayfasından indirip deneyebilir. Daha bir çok atraksiyonu var.  Windows deneyiminizi geliştirmek istiyorsanız elbette özellikli Mouse‘larda satın almanızda fayda var tabi.

Wizmouse indir