Sosyal Medya

Güvenlik/Koruma

xHamster Hacklendi, 380 Bin Hesap Çalındı

xHamster Hacklendi, 380 Bin Hesap Bilgisi Çalındı. Yetişkinlere özel içeriklerin yer aldığı xHamster,kimlik bilgilerini KORUYAMADI!

xHamster Hacklendi, 380 Bin kullanıcının giriş bilgileri hackerların eline geçti.

Yetişkinlere özel içeriklerin yer aldığı xHamster kullanıcılarının kimlik bilgileri hackerlar tarafından çalındı! 380 Bin kullanıcı giriş bilgilerini değiştirmek zorunda.

xHamster’da büyük skandal!

Üyeliğe dayalı Prmium hizmet veren dünyaca ünlü Yetişkinlere yönelik içerik üreten site xHamster bilgilerini koruyamadı. Site Premium hizmeti için kullanıcılardan kimlik ve kredi kartı bilgilerini talep ediyor.

380 Bin premium üyenin kimlik ve kredi kartı bilgileri internette dolaşıyor!

xHamster’ın veri tabanını hackleyen ekip; Birleşik Devletler Ordusu’na ait 40 e-posta ve ABD hükümetine ait yaklaşık 30 e-postanın aralarında bulunduğu toplamda 380.000 adet xHamster üyelik bilgisini çalmayı başardı. LeakBase’in sunduğu raporda saldırının ne zaman gerçekleştiği belirtilmiyor.

1480503840_password-balloon2x

xHamster Hacklendi! Sözcüsü korkulacak birşey yok! Veriler Şifreli!

xHamster’ın sözcüsü kullanıcılarının tüm kimlik bilgilerinin güvenli bir şekilde şifrelendiği ve şifreli verilerin açmasının imkansız olduğunu belirtse de skandalın büyüyeceği düşünülüyor.

MD5 şifreleme algoritması kullanılarak şifrelenen veriler eğer açılırsa, xHamster’ı Premium olarak kullananlar kredi kartı bilgilerini hackerlara kaptırmış olacak.

TNW TechCrunch