Sosyal Medya

Genel

Sony Xperia XA ve PS4’ü Türk Telekom Faturanızla Alabilirsiniz!

Sony Xperia XA ve PS4'ü Türk Telekom Faturanızla Alabilirsiniz!

Sony, Telekom faturasına ek tarife ile Sony Xperia XA akıllı telefonların ve PlayStation 4 oyun konsolunun satın alınabileceğini duyurdu.

Bugün yapılan basın toplantısıyla Sony, Türk Telekom işbirliğiyle düzenlenecek yeni kampanyasını da duyurdu. Yapılan kampanya sayesinde kredi kartı olmadan Sony akıllı telefon ve oyun konsolunu bir arada satın alıp, bunu faturanıza taksit olarak yansıtabileceksiniz.

PlayStation 4’ü, Türk Telekom faturası ile satın alabileceksiniz

Sony’nin orta segment için ürettiği Xperia XA ve PlayStation 4 oyun konsolu bundan böyle Türk Telekom mağazalarında da satışa sunulacak. Mağazalardan alacağınız bu yeni Sony ürünlerini tarifeye ek fiyatlandırma ile satın alabileceksiniz.

PlayStation 4 tarafında, oyun konsolunu satın alırken, ek olarak fazladan bir Dualshock 4 oyun kolu veya oyun hediye edilecek.

turk-telekom-faturasiyla-playstation-4-ve-xperia-xa-satin-alin-2

Türk Telekom tarafından düzenlenen bu kampanya iki farklı seçeneğe sahip. Peşin olarak da alabileceğiniz iki ürün için faturalarınıza taksitlendirme yapabilirsiniz. Kampanyalar ise, Xperia XA tek teklifi ve Xperia XA + PlayStation 4 teklifi olarak bizlere sunuluyor. Xperia XA teklifi için aylık taksitler 29 TL’den başlarken, Xperia XA + PlayStation 4 kampanyasında taksitler 115 TL’den başlıyor.