Sosyal Medya

Oyun Dünyası

Yeni Bir Assassin’s Creed Serisi Doğuyor

Assassin's Creed Chronicles adıyla üçlü bir oyun serisinden oluşacak olan yapımın ilk ayağı Chronicles: China adıyla karşımıza çıkıyor.

Ubisoft’un sevilen uzun soluklu oyun serisi Assassin’s Creed, içerisinde yeni bir seri ile tekrar oyuncuların karşısına çıkmaya hazırlanıyor. Detaylar haberimizde.

İlk olarak 2007 yılında PlayStation 3, Xbox 360 ve PC platformları için piyasaya sürülen Assassin’s Creed, dönemin oyunlarına göre sunduğu geniş oyun yapısı ve farklı hikaye kurgusuyla oldukça beğenilmişti.

Ubisoft‘un diğer oyunlarının satış rakamlarına göre de oldukça yüksek bir gelir getiren Assassin’s Creed, böylelikle yapımcı firma tarafından bir seri haline getirilmesi düşünüldü. 2007’den bu yana da başarılı bir şekilde sekiz tane ana Assassin’s Creed oyunu gördük ve dokuzuncusu olacak olan AC: Victory de bu yılın son çeyreğinde oyun raflarındaki yerini alacak.

ACC_Combat_ForbiddenCity-nologo

Başlıktan da anlaşılacağı üzere Ubisoft yeni bir Assassin’s Creed serisi için ilk adımını attı. Assassin’s Creed Chronicles adıyla üçlü bir oyun serisinden oluşacak olan yapımın ilk ayağı Chronicles: China adıyla karşımıza çıkıyor.

Avrupa için yarın çıkışını gerçekleştirecek olan Chronicles: China, 15. yüzyılda geçiyor. Kontrol edeceğimiz karakter ise serinin önceki oyunlarından tanıdığımız Ezio’nun eğittiği suikastçılardan biri olan Shao Jun olacak. Oyun diğer ana oyunların aksine daha düşük grafik kalitesinde ve platform tadında bir Assassin’s Creed deneyimi yaşatacak.

PlayStation 4, Xbox 360 ve PC platformları için 10$ fiyat etiketi üzerinden satışa sunulan China, Assassin’s Creed: Unity Season Pass sahiplerine ise ücretsiz olacak.