Sosyal Medya

Tablet

Yeni Bir Model Asus ZenPad C 7.0

Asus, ZenPad 8.0 tablet modelinin ardından sessiz sedasız bir şekilde portföyüne ZenPad C 7.0 modelini de ekledi.

Asus, ZenPad 8.0 tablet modelinin ardından sessiz sedasız bir şekilde portföyüne ZenPad C 7.0 modelini de ekledi.

Tayvanlı üretici Asus, bu ayın başında düzenlenen Computex 2015 Fuarında ZenPad 8.0 ve ZenPad 8.0 S serisi tabletlerini tüm dünyaya duyurmuştu. Şirket şimdi ise portföyüne sessiz sedasız bir şekilde yeni bir model daha ekledi.

ZenPad C 7.0 Video ile Tanıtıldı

Z170 kod adını taşıyan Asus’un yeni tableti, şirketin yayınladığı bir video ile resmiyet kazandı. Bu sebepten ötürü tablet hakkında elimizde sınırlı bilginin olduğunu da şimdiden belirtelim.

https://www.youtube.com/watch?v=g7t78W4Mm0E

Teknik özelliklere baktığımızda ise Asus ZenPad C 7.0, 7 inç boyutunda IPS bir ekrana sahip. Bu ekran sahip olduğu VisualMaster teknolojisi sayesinde 178 derecelik geniş görüş açıları sunarak kullanıcısını memnun etmeyi hedefliyor.

Intel işlemci kullanan ve iki farklı modele sahip olan Asus ZenPad C 7.0, PixelMaster teknolojisiyle donatılmış 5 Megapiksel ve 2 Megapiksel olmak üzere iki farklı ana kamera seçeneğine sahip. Ön kamera ise her iki modelde de 0.3 Megapiksel. Ön kamera ile 140 dereceye kadar geniş açılı selfieler çekmeniz ise mümkün

8.4 mm kalınlığa sahip olan tablet 265 gr ağırlında. Çift SIM kart desteğine sahip tabletin 3G bağlantı desteklediğini de söyleyelim. 4 farklı renk seçeneği bulunan Asus ZenPad C 7.0 tabletin fiyatı ve çıkış tarihi hakkında bir bilgi ise henüz açıklanmış değil.