TeknoTalk

Samsung Sızıntısı Galaxy S9’un Yeni DeX Pad’ini Gösteriyor

Samsung’un Yeni Amiral Gemisinin S9’un DeX Pad’i de ortaya çıktı

Samsung Sızıntısı Galaxy S9‘un Yeni DeX Pad’ini Gösteriyor.

Güney Koreli teknoloji devinin yaklaşmakta olan yeni amiral gemisi akıllı telefonu Galaxy S9’un en önemli aksesuarlarından biri daha sızan görüntüler arasında yer aldı. Yeni Dex Pad, akıllı telefonunuzu DeX ile birlikte kullanabileceğiniz; dokunmatik ekran ve sanal klavyeye dönüştürmek için hazır görünüyor.

Son dönemde ortaya çıkan raporlara göre, CES 2018 Galaxy S9’un resmi olarak tanıtıldığında ona eşlik edecek yeni bir aksesuar daha çıkaracağını gösteriyor. Yeni DeX docking station – yerleştirme istasyonu; Evan Blass tarafından paylaşılan yeni sızıntı görsellerine göre Dex Pad adı ile çağrılacak.

Samsung’un Yeni Dex Pad ‘i Geliyor

 

Görebildiğiniz gibi, telefonunuzu, iki USB portunu ve bir HDMI portunu takmanız gereken bir USB-C konektörü bulunuyor. Elbette ayrıca kullanabileceğiniz Kulaklık Girişi de yer alıyor. Ayrıca mevcut S8 ve S9’unuzu birlikte kullanabileceğiniz dokunmatik bir ekran ve sanal klavyeye dönüştürüyor.

Hatırlayacağınız üzere bir önceki DeX Pad, akıllı telefonunuzu, bir ekran, klavye ve fareniz olduğu sürece bir masaüstü bilgisayar gibi kullanmanıza izin veriyordu.

Bu yükseltilmiş platform ile muhtemelen bir fare ve klavyeye olan ihtiyaç ortadan kalkacaktır.

Samsung 25 Şubat’ta Galaxy S9’un resmi tanıtımını Barselona’daki Dünya Mobil Kongresinde gerçekleştirecek.

VentureBeat

Exit mobile version