Sosyal Medya

Android

Yeni Dosya Aktarım Uygulaması Pushbullet

Pushbullet'in sunduğu yeni araçla PC'den Android cihazlara dosya aktarmak, iyice kolaylaştı!

Pushbullet’in sunduğu yeni araçla PC’den Android cihazlara dosya aktarmak, iyice kolaylaştı!

Uygulama geliştiricisi Pushbullet, Android cihazlar ve PC arasındaki dosya transfer işlemini pratikleştiren yeni bir araç sundu.

Portal ismindeki bu yeni uygulama ile resim, video, müzik ve diğer dosya formatlarını sürükle-bırak yoluyla Android cihazınıza kolayca aktarabilirsiniz. Bunun için öncelikle Google Play üzerinden uygulamayı indirip çalıştırmanız gerekiyor. Daha sonra tarayıcınızdan portal.pushbullet.com adresine girip ekrana gelen QR kodu tarayarak cihazla PC’niz arasındaki bağlantıyı sağlamış oluyorsunuz.

Bu işlemlerden sonra tarayıcı ekranına masaüstünüzden sürükle-bırak yöntemiyle taşıdığınız tüm dosyalar Android cihazınıza transfer edilecektir. Tek hamlede çoklu dosya aktarımına izin veren uygulama WiFi ağı üzerinden upload işlemi yaptığı için mobil veri paketinizi hiçbir şekilde etkilemiyor. Uygulama 1 GB üzerindeki dosyaları bile hızlı bir şekilde Android cihazınıza taşıyabiliyor.

Android cihazınıza aktardığınız resimleri otomatik olarak Galeri bölümüne transfer eden bu ücretsiz uygulama, Android 5.0 (Lollipop) veya daha yeni bir sürüm üzerinde çalıştırılırsa dosyaları direk SD kart üzerine de aktarabiliyor.