Sosyal Medya

Android

Yeni Google Play Müzik, Şimdi Daha Güzel ve Akıllı

Yeni Google Play Müzik, Şimdi Daha Güzel ve Akıllı. Eklenen Yeni Özellikler, Kişiselleştirilmiş Müzik Listeleri, Tüm Detayları ile Burada!

Geçte olsa Google Play Müzik Uygulamasına yeni özellikler ve makyaj geliyor.

Arama devinin müzik uygulaması , nerede olduğunuza ve ne yaptığınıza dayalı olarak size uygun oynatma listeleri sunacak. Yeni Google Play Müzik Uygulaması geliyor!

 

Yeni Google Play Müzik uygulaması uzun süreden sonra makyaj alıyor. Arama devi bugün Android, iOS ve web kullanıcılarına çok daha iyi kullanıcı arayüzü ve akıllı öğrenmeye dayalı yeni özelliklerin güncelleme sürecinde olduğunu doğruladı. Geliştirilen yeni algoritma nerede olduğunuzu ve ne yaptığınızı belirleyecek hatta hava durumu gibi faktörleri de göz önüne alarak bulunduğunuz ortama ve yaptığınız işe göre sizi alternatif çalma listeleri sunacak. Kısaca size bulunduğunuz ruh haline göre çalma listeleri sunacak.

Yeni Google Play Müzik Özellikleri

Nerede, nasıl ve hangi ruh alinde olduğunuza dayalı kişiselleştirilmiş müzik sunulacak. Evinizdeyken  günün stresinden uzaklaşmak için sizi rahatlacak müzikler, işyerinizdeyken ise size güç ve enerji verecek müzikler hatta spor yaparken egzersiz müzikleri bile sunulabilecek.

Yeni Google Play Müzik – new Google Play Music

Yeni Google Play Müzik, Şimdi Daha Güzel ve Akıllı

Eklenecek yenilikler arasında geçmiş dinleme alışkanlıklarınızla alakalı çeşitli çalma listeleride görüntülenecek.

Google Play Müzik, online bağlantınız yada internet bağlantınız olmadığı durumlarda ise son zamanlarda dinlediğiniz bilgilere dayalı olarak otomatik çevrimdışı bir oynatma listesi de sürekli müzik dinlemenize yardımcı olacak özellikler arasında yer alacak.

Yeni Google Play Müzik, Şimdi Daha Güzel ve Akıllı

Google Play Müzik, Google’ın hizmetlerini iyileştirmek için “Makine Öğrenme” yeteneğinin kullanıldığı bir başka proje olarak görülebilir. Şirket bunun dışında yıllardır, kişiyi tanıyacak bir algoritma geliştirmek için çalışıyor. Bu sayede Gmail’inize gelecek gereksiz spam dosyalarının otomatik temizlenmesini sağlamayı hedefliyor.

Yeni özellikler Play Müzik’in halen kullanıldığı 62 ülkede bu haftadan itibaren yayımlanmaya başlayacak.

Google Blog