TeknoTalk

Yeni Samsung Galaxy A8 ve A8 Plus, Çift Selfi Kamerası Bulunuyor

Yeni Samsung A8 ve A8 Plus

Yeni Samsung Galaxy A8 ve A8 Plus, Çift Selfi Kamerası Bulunuyor.

Samsung en yeni Galaxy A Serisi Modellerini Açıkladı. Samsung Galaxy A8 ve A8 Plus. A8 5.6 inç AMOLED ekrana sahip ile A8 6 inç AMOLED ekranlar gelecek.

Güzel Selfi Çekimleri için Çift Selfi Kamerasına sahip. Her iki yeni cihazda 16MP ve 8MP F / 1.9 çift ön kamera; 16MP F / 1.7 arka kamera, sonsuzluk ekranı, 18.5: 9 görüntüleme oranı ve microSD kart ile 256GB’a kadar genişletilebilen 32GB veya 64GB depolama alanı bulunuyor.

Samsung Galaxy A8 4GB RAM,  A8 Plus 6 GB RAM kullanıyor. Ayrıca suya ve toza karşı dayanıklı ve Samsung’un ödeme sistemi Samsung Pay ile uyumlu. Ayrıca bu ki model Gear VR’ı destekleyen ilk Samsung A Serisi olarak dikkat çekiyor.

Dikkat çekici bir başka nokta ise ikili selfi kamera sistemi Galaxy Note 8′e benzer şekilde sağ üst tarafa yerleştirilmiş. Samsung kullanıcıların istediği selfi türüne bağlı olarak kameralar arasında geçiş sağlanabileceğini ve bu sayede yakın çekimlerde net canlı bir arka plana sahip portre çekimlerinin mümkün kılınacak.Kameralar aynı zamanda video dijital görüntü sabitleme özellikli ve ayrıca zaman atlamalı videolar oluşturmanıza olanak tanıyan bir hiperlapüs özelliğine de sahip.

Yeni Samsung Galaxy A8  ve A8 Plus Renkleri

Yeni Galaxy A8 ve A8 Plus Ocak ayının başında satışa sunulmaya başlayacak.

TheVerge


Yeni Samsung Galaxy A8 ve A8 Plus

Exit mobile version