Sosyal Medya

Mobil

Yeni Temalar, Galaxy S6 İçin Geliyor!

Samsung Galaxy S6'nın en beğenilen yeniliklerinden biri olan dahili tema seçeneklerine önümüzdeki günlerde yeni bir seçenek daha eklenecek.

Samsung Galaxy S6’nın en beğenilen yeniliklerinden biri olan dahili tema seçeneklerine önümüzdeki günlerde yeni bir seçenek daha eklenecek.

Akıllı telefon kullanıcılarının en çok talep ettiği özelliklerden biri olan temalara sahip olmak için eskiden Launcher programları yüklemek veya telefona root atmak gerekiyordu. Son zamanlarda ise temalara dahili desteği LG’den sonra Samsung da Galaxy S6 modeli ile getirdi.

Galaxy S6 ve S6 Edge modelleri piyasaya sürülmeden önce Touchwiz ile birlikte stock Android tema seçimine izin verileceği konuşuluyordu ama bu çıkışta gerçekleşmedi. Ama artık bu seçenek gerçek oluyor.

preview2

XDA’daki bir kullanıcı tasarlamış olduğu materyal dizayn temaları Samsung’a sundu ve Samsung da bu temaları dahili Theme Store’larında yayınlamayı kabul etti. Google’ın en çok beğenilen tasarım akımlarından biri olan Materyal Dizayn bu sayede artık dahili olarak Samsung S6 ve S6 Edge modellerine geliyor.

preview4

Tema seçeneklerinde Light ve Dark isimli seçenekler bulunuyor ve bu iki seçenek de uyarı ekranının, kısayolların, ayarların, klavyenin ve bazı dahili uygulamaların görünümünü değiştirecek. S6’nızda uğraş isteyen değişikliklere gitmeden Lollipop görünümüne sahip olmak istiyorsan en kolay seçeneğiniz bu olacak gibi görünüyor.