TeknoTalk

Yılbaşı Hediyeniz Yeni Gold Renkli Motorola Z2 Play Olsun

Moto Z² Play ile sevdikleriniz yeni yıla ışıl ışıl girsin

Gold renkli Moto Z² Play ile yeni yılda sevdiklerinizi göz kamaştıracak bir hediyeyle mutlu edin.

Motorola Moto Z ailesinin yeni üyesi gold renkli Moto Z² Play, 2018’i ışıl ışıl karşılamanızı sağlıyor. En iyi hediye seçeneklerinden biri olmaya aday Moto Z² Play; inceliği, şıklığı ve hızıyla fark yaratırken gold renk seçeneğiyle de yeni yılın ışıltısını ve heyecanını, sevdiklerinizin avuç içine sığdıracak.

Tasarımıyla dikkat çeken, performansıyla ise bir telefonda aradığımız güçten çok daha fazlasını vadeden Moto Z² Play; 5.5″ full HD Super AMOLED ekranı, şık tasarım detayları; 30 saate kadar pil ömrü ile sizi güç ve şıklığın kombinasyonu ile tanıştırıyor.

Yılbaşı Hediyeniz Yeni Gold Renkli Motorola Z2 Play Olsun

 

Yeni nesil lazer otofokusa sahip arka kamera ve 5 MP’lik ön kamerası olan Moto Z² Play, düşük ışık altında bile parlak ve keskin fotoğraflar çekebiliyor. Ayrıca 15 dakikalık şarjla 8 saatlik pil ömrü sunan Moto Z² Play ile; dilediğiniz selfie’yi şarj sorunu yaşamadan çekmek de mümkün.

Moto Z² Play’in birbirinden farklı Moto Modları ile de hayat daha da renklendiriyor. Moto Z² Play, JBL SoundBoost Hoparlör Modu ile müzik festivaline, Hasselblad True Zoom Modu ile bir fotoğraf stüdyosuna, Insta-projektör mod ile de sinema salonuna dönüşebiliyor.

Moto Z² Play’in Tavsiye Edilen Son Kullanıcı Fiyatı ise 2299 TL.

Moto Z2 Play Hakkında Daha Detaylı Bilgileri için tıklayınız.

Exit mobile version