Sosyal Medya

Genel

YouTube 30 Saniyelik Geçilemeyen Reklamları Kaldırıyor

YouTube 30 Saniyelik Geçilemeyen Reklamları Kaldırıyor. Reklam videolarını, daha kısa formatlar halinde yayınlayacağını duyurdu.

Youtube, 2018 yılında reklam tarzını değiştirecek.

YouTube 30 Saniyelik Geçilemeyen Reklamları Kaldırıyor.

YouTube Red için ödeme yapmıyorsanız, muhtemelen, video servisinin sunduğu birçok farklı reklam türüne maruz kalıyorsunuz. Ancak gelecek sene, rahatsız edici formatlardan biri kaybolacak. YouTube 20 saniyelik geçilemeyen reklamları, yani videolarını, daha kısa formatlar halinde yayınlayacağını duyurdu.

 

YouTube 30 Saniyelik Geçilemeyen Reklamları Kaldırıyor

YouTube sözcüsü, bu açıklamayla değişikliği doğruladı: “Çevrimiçi kullanıcılar için daha iyi bir reklam deneyimi sağlamayı taahhüt ediyoruz. Bunun bir parçası olarak, 2018 yılından itibaren 30 saniyelik, geçilemeyen reklamları durdurmayı hem izleyiciyi hem de reklam vereni daha çok mutlu edecek reklam yöntemleri ile kullanıcıların karşısına çıkacağız. ”

YouTube’un altı saniyelik geçilemeyen video reklamlarını daha kapsamlı bir şekilde kullanılacak. 30 saniyelik reklamların sonlandırılması Youtube kullanıcıları için güzel haber, ancak geçilemeyen reklamların tamamen kaldırılması gibi bir durum söz konusu değil. 15 ve 20 saniyelik geçilemeyen reklamlar kullanılmaya devam edecek.

Youtube, kullanıcıların videolara erişmek için bu kadar uzun süre beklemek istemediğini biliyor. YouTube Red ile ödeme yapan kullanıcılara reklamsız video gösterimini daha önce devreye alan Youtube, kullanıcıların ne kadar yanında yer alacak hep birlikte göreceğiz.