Sosyal Medya

Mobil Uygulamalar

1000 Yatırımlar Holding ‘Taksim’ Uygulamasıyla Şehir İçi Seyahat Deneyimini İyileştirecek

Türkiye'nin önde gelen yatırım işletme şirketlerinden 1000 Yatırımlar Holding A.Ş., yatırımlarına bir yenisini daha ekleyerek Taksim uygulamasını bünyesine kattı.

1000 Yatırımlar Holding ‘Taksim’ Uygulamasıyla Şehir İçi Seyahat Deneyimini İyileştirecek

 

Türkiye’nin önde gelen yatırım işletme şirketlerinden 1000 Yatırımlar Holding A.Ş., yatırımlarına bir yenisini daha ekleyerek Taksim uygulamasını bünyesine kattı. BinBin, GO Sharing, Q Charge, Algoritma gibi başarılı markalarıyla hizmet sunan holding, Taksim uygulamasıyla şehir içi ulaşımı daha konforlu ve erişilebilir hale getirmeyi hedefliyor.

 

İstanbul’da faaliyet gösteren Taksim uygulaması İstanbul’un hem Avrupa hem de Asya Yakası içerisinde kullanıcıların en yakın ve en uygun taksileri bulmalarını sağlayarak seyahat deneyimini büyük ölçüde kolaylaştırmayı hedefliyor. Uygulama, güvenilir ve etkili bir şekilde seyahat edilmesini sağlayarak kullanıcıların zamanlarını daha verimli kullanmalarına olanak tanıyacak.

1000 Yatırımlar Holding CEO’su Kadir Abdik, Taksim uygulaması satın alımından büyük bir memnuniyet duyduklarını belirterek şunları dile getirdi:

“Ülkemizin en kalabalık şehri İstanbul’un karmaşık seyahat dinamikleri, şehir sakinlerinin günlük yaşamlarını olumsuz etkiliyor. Bu nedenle, şehir içi ulaşımı daha sürdürülebilir ve keyifli hale getirmek için her alanda ciddi çözümler ortaya konması gerekiyor. Taksim uygulamamıza getireceğimiz yenilikler ile, İstanbul’da taksi ile seyahat deneyimini dönüştürmeyi ve iyileştirmeyi amaçlıyoruz. Mobilite alanında akıllı, sürdürebilir ve yenilikçi uygulamaları hayata geçiren bir şirket olarak yeni yatırımımızla kullanıcılarımıza hızlı, güvenli ve güvenilir seyahat seçenekleri sunmayı, günlük yaşamlarını kolaylaştırmayı ve seyahatlerini keyifli hale getirmeyi hedefliyoruz.  Taksim uygulamamızla İstanbul’da yaşayan herkesin seyahat deneyimini iyileştirerek şehrimizin daha yaşanabilir bir yer olmasına katkıda bulunmayı amaçlıyoruz. 1000 Yatırımlar Holding olarak, şehir içi ulaşımın geliştirilmesi ve İstanbul’un ulaşım sorununa çözüm getirilmesi konusunda kararlıyız. Taksim uygulamamızın bünyemize katılmasıyla bu hedefe doğru önemli bir adım daha atmış bulunuyoruz.”