Sosyal Medya

MacOS

13 inç Macbook Pro M2 17 Haziran’da Ön Siparişle Satışa Çıkıyor!

Macbook Pro'nun yeni işlemcisiyle güçlendirilmiş hali resmi olarak 24 Haziran'da satışa sunulmuş olacak. 17 Haziran'da ön siparişe açılıyor. 

13 inç MacBook Pro M2, 17 Haziran’da ön siparişle satışa sunulacak

Macbook Pro’nun yeni işlemcisiyle güçlendirilmiş hali resmi olarak 24 Haziran’da satışa sunulmuş olacak. 17 Haziran’da ön siparişe açılıyor. 

Apple’ın M2 çipli yeni Macbook Pro modeli için çok fazla beklemek gerekmeyecek. 17 Haziran’da ön siparişle satışı başlayacak. 24 Haziran’da ise genel satış başlamış olacak.

Apple, 13 inç MacBook Pro M2 için 17 Haziran’da sipariş almaya başlayacağını ve müşterilerin siparişlerini 24 Haziran’da alacağını duyurdu. Başlangıç özelliklerine sahip olan model 8 GB RAM ve 256 GB SSD ile 1,299 ABD Dolarından (eğitim için 1,199 ABD Doları) başlayacak.

Yeni 13 inç MacBook Pro, M1 modeline göre daha iyi veya daha kötüsü için basit bir performans artışı sunuyor. Yine de tanıdık tasarıma, Touch Bar’a ve iki Thunderbolt/USB 4 bağlantı noktasına sahip olacağınız hatırlatalım. Hala 20 saatlik pil ömrüne sahip yetenekli bir makine, ancak bu büyük bir yenilik yapıldı diyemeyiz.

Bana göre Macbook Pro’nun en büyük rakip yine Apple’dan gelecek. Zira Macbook Air M2 aslında en radikal değişikliklerin olduğu model olarak karşımıza çıkacak. Özellikle geçtiğimiz yıllarda Pro modeli almak için mantıklı sebepler bulan kullanıcıların bu kez AIR modelini almak için çok daha fazla sebebi olacak gibime geliyor.

Daha iyi soğutma fanı tasarımı veya mümkün olan en uzun çalışma süresine sahip olunacak bir model ve daha büyük bir ekran, bir MagSafe güç bağlantısı, daha fazla boş bağlantı noktası ve daha ince, daha hafif bir kasa elde edeceğinizi düşünürseniz ne demek istediğimi daha iyi anlamış olursunuz. Üstelik Pro’ya göre daha ucuz.