Sosyal Medya

Oyun Dünyası

2. Hackathon of BEST Isparta Game JAM Yarışması Başvuruları Devam Ediyor!

SDÜ Sağlık Kültür Spor Daire Başkanlığı bünyesinde bulunan BEST Isparta isimli uluslararası öğrenci topluluğu tarafından düzenlenen HoBI'22 etkinliği için sayılı günler kaldı. 2-5  kişilik takımlarla bütün Türkiye’nin katılımına açılan etkinlik 16 Haziran 2022 tarihli açılış ile başlıyor.

2. Hackathon of BEST Isparta Game JAM Yarışması için Başvurular Devam Ediyor!

SDÜ Sağlık Kültür Spor Daire Başkanlığı bünyesinde bulunan BEST Isparta isimli uluslararası öğrenci topluluğu tarafından düzenlenen HoBI’22 etkinliği için sayılı günler kaldı. 2-5  kişilik takımlarla bütün Türkiye’yenin katılımına açılan etkinlik 16 Haziran 2022 tarihli açılış ile başlıyor.

Board of European Students of Technology (BEST) 33 yıldır büyümeye devam eden, geleceğini inşaa etmek isteyen öğrencileri bir araya getiren, kar amacı gütmeyen ve gönüllülük ilkesi ile çalışan Avrupa çapında bir öğrenci organizasyonu. 1989’dan beri BEST; gelişen, dinamik, yenilikçi ve organize olmuş bir öğrenci ağı yaratmak için çalışmakta. BEST, Avrupa’nın önde gelen üniversite öğrencilerinin iletişim, işbirliği ve değişimlerini destekleyerek geleceğin mühendislerine tamamlayıcı eğitim sağlıyor.

Aktif olarak 34 Avrupa ülkesi ve 90 üniversitede bulunan BEST, Türkiye’de ise ODTÜ, İTÜ, Boğaziçi Üniversitesi, Yıldız Teknik Üniversitesi, Ege Üniversitesi ve Süleyman Demirel Üniversitesinde çalışmalarını sürdürüyor.

 BEST geleneksel olarak yıl içinde birçok farklı mühendislik ve yazılım yarışmaları, BEST kariyer günleri, teknik geziler ve çeşitli yerel etkinlikler düzenliyor.

Hackathon of BEST Isparta ise, geçen sene birincisini düzenlediği Game Jam yarışmasının bu sene ikincisini organize ediyor. 2-5  kişilik takımlarla bütün Türkiye’ye açtıkları etkinlik, 16 Haziran 2022 tarihinde Holacon platformunda Hackathon Türkiye ekibinden Sevgili Senem Aksakal ve İrem Çetin’in Oyun Girişimciliği ve Player Experience konuşması ile başlayacak.

Bu Açılış sonrasında ise 17-18-19 Haziran 2022 tarihlerinde Game Jam türünde Discord platformunda gerçekleşecek olan Hackathon yarışmasına katılmak isteyenler takımlar aşağıdaki başvuru linkinden de katılabilir.

Yarışmaya girecek takımlar için bir güzel haber ise, HoBI’22 yarışmamızda ilk 3’e giren takımlara birbirinden güzel ödüller var!🎖

ÖDÜLLER

 🌟1. Takım

1500 ₺

ZENSOFT Bünyesinde Staj İmkanı

Online 2 Aylık İngilizce Eğitimi

 🌟2. Takım

%42 indirimli 1780 ₺ Değerinde Eğitim ve Eğitimi Alan Kişilere Staj İmkanı

Seçili Toptalent Eğitimi ve Unity Eğitimi

Online 2 Aylık İngilizce Eğitimi

 🌟3. Takım

Kulaklık

Online 2 Aylık İngilizce Eğitimi

Yarışırken eğlenebileceğiniz, alanında uzmanlaşmış kişilerle bir araya gelebileceğiniz aynı zamanda da  tecrübelerinize bir yenisini daha ekleyebileceğiniz HoBI’22 heyecanla değerli takipçilerinizi bekliyor.🎉

HoBI’22 Başvuru Formu: