Sosyal Medya

Güncel Teknoloji

20 Bankanın ‘Sanal Pos Entegrasyonu’ ÖDÜYO’da Birleşti

Türkiye’de Sanal Pos Hizmeti Veren 20 Bankanın ‘Sanal Pos Entegrasyonu’ ÖDÜYO’da Birleşti. Dijitalleşme hızla ilerlerken, geleneksel tahsilat işlemleri de yavaş yavaş rafa kalkıyor. İşletme ve firmaların bayilerden ya da çalıştığı müşterilerden yapmak istediği tahsilatları hem daha kolay, hem de zaman kaybetmeden yapmasına yardımcı olan Ödüyo, müşterilere kolay ödeme imkanları da sunuyor.

20 Bankanın ‘Sanal Pos Entegrasyonu’ ÖDÜYO’da Birleşti

Türkiye’de Sanal Pos Hizmeti Veren 20 Bankanın ‘Sanal Pos Entegrasyonu’ ÖDÜYO’da Birleşti

Dijitalleşme hızla ilerlerken, geleneksel tahsilat işlemleri de yavaş yavaş rafa kalkıyor. İşletme ve firmaların bayilerden ya da çalıştığı müşterilerden yapmak istediği tahsilatları hem daha kolay, hem de zaman kaybetmeden yapmasına yardımcı olan Ödüyo, müşterilere kolay ödeme imkanları da sunuyor.

Ödüyo Türkiye’de sanal pos hizmeti veren 20 bankanın, sanal pos entegrasyonunun tek ekranda birleştiği, işletmelerin müşteri veya bayilerden gerçekleştirmek istediği tahsilatları kolaylıkla ve zamanında almasını sağlayan bir e-tahsilat sistemi. Ödüyo, şirketlere çoklu banka platformunun güvenli yönetim ve tedarik zinciri finansmanına ulaşım hizmeti de verirken, ticaret yapan firmalar arasında yanlış anlama ve sahtekarlığa olanak tanımayan altyapısıyla kredi sağlayan bankalara da şeffaflık sunuyor.

7/24 Tahsilat mümkün

Açık hesap (Vadeli), peşin sipariş, fatura gibi senaryoları ERP sistemleri ile entegre olarak uyarlanabilir özellikleriyle tamamen yenilikçi bir yapıya sahip Ödüyo ile SMS ve e-mail göndererek 7/24 kesintisiz ödeme alabilmek mümkün.

Ödüyo, teknolojik sistemlerinden yararlanmak hem hatasız, hem de saniyeler ile ölçülen hızda sonuç alınmasına olanak tanırken,  yenilikçi ve inovatif yapısıyla işletmelerin her türlü sistemlerine uyarlanabiliyor.  Ödüyo’nun hedef pazarı; mobilya, beyaz eşya, tarım, otomotiv, ısıtma soğutma, elektrik/elektronik, bilişim, sigorta, sağlık sektörleri, eğitim, hırdavat, metal ve tekstil sektörleriyle oteller zinciri olurken, nakit akışında dengesizlik yaşayan, müşterilerinden tahsilat yapma zorunluluğu olan, vadeli alacaklarda sıkıntı yaşayan; karşılıksız çek ve senetlerle başı dertte olan tüm şirketler Ödüyo ile çalışabiliyor.