Sosyal Medya

Tablet

2019’da En Çok Satılan Tablet Modelleri ve Fiyatları

2019'da En Çok Satılan Tablet Modelleri ve Fiyatları. Tablet kullanımı boyutları ve taşıma kolaylıklarından dolayı giderek artıyor.

2019’da En Çok Satılan Tablet Modelleri ve Fiyatları

Günümüzde birçok kişi kompakt boyutları ve taşıma kolaylığı nedeniyle
tablet
kullanmayı tercih ediyor. Tabletler film ve dizi izleme, oyun oynama gibi günlük eğlendirici aktivitelere ek olarak okullarda ve ofislerde de verimli bir çalışma imkanı sunar. Eğer aklınızda yeni bir tablet alma düşünceniz varsa Teknosa tablet modelleri arasında bu yıl en çok satan modelleri inceleyebilirsiniz. Teknosa’nın benzersiz tablet modellerini inceleyip en çok satan tabletler ve tablet fiyatları için okumaya devam edin!

1.Casper L10-S

Klavyesi ile kompakt bir laptop deneyimini size sunan Casper L10-S tam bir güç deposu. Geniş ekranı ve zarif minimalist tasarımı ile işte ve evde kullanım için idealdir. 5.500mAh gücündeki pili ile saatlerce kesintisiz film izleyebilir ya da internette gezinebilirsiniz.

2.Apple iPad Pro

500 gramdan hafif, sizinle her yere gelecek bir tablet! iPad Pro ile profesyonel kalitede 4k videolar çekebilir, içinizdeki sanatçıyı konuşturarak göz alıcı dijital çizimler yapabilirsiniz. Tüm bilgileriniz Face ID sayesinde güvende kalır. iPad Pro ile tek bir ekranda bir çok görevi aynı anda tamamlayabilirsiniz. 10 saate kadar dayanan pil ömrü ve kusursuz grafik kalitesiyle de oyunlar için birebirdir. 

3.Huawei T3

9.6 inçlik boyutu ve artırılabilir hafızası ile bir çok kişinin tercih ettiği bir model olan T3, rahat boyutu ile özellikle film ve dizi izlemek isteyenler arasında çok tercih edilir. Pil ömrü günlük aktiviteleri yürütmek için de idealdir. 

4.Samsung Galaxy Tab E

Zarif ve minimalist tasarımlı bir tablet daha. Bölünebilir ekranla aynı anda birdan fazla görevi yürütebilen Samsung Galaxy Tab E verimlilik isteyenler için mükemmel. Özellikle çocuklarının elektronik aletler kullanırken ve internette gezinirken güvenliğini sağlamak için çocuk modu da mevcut.

5.Huawei T5

Huawei T5 standart işlemler yapmak için tablet arayanlar için biçilmiş kaftan. Eğer ben bu kadar özellikle ne yapacağımı bilmem, bana en iyisi öz bir tablet lazım diyorsanız Huawei T5 tam size göre. 8 çekirdekli işletimcisiyle ve uzun pil ömrüyle bir tabletten beklediğiniz her işlevi kolay bir şekilde yerine getirir. 

6.Apple iPad Air

iPad Air, hafifliği güçle buluşturuyor! İnce tasarımına rağmen 10 saatlik pil ömrü olan bu zarif tablet video düzenleme ve grafik tasarımı birçok bilgisayarın bile zorlandığı görevleri kusursuzca yerine getiriyor! Özellikle öğrenciler, çalışanlar ve sanatçılar için vazgeçilmezlerden olan iPad Air, hafif ve ince yapısıyla sizinle her yere gelir. Sunumlarınızı, ödevlerinizi, notlarınızı, fotoğraflarınızı tek bir cihazdan düzenleyebilirsiniz. 

7.Reeder M8 Go

Akıllı ve kompakt, Reeder M8 go ideal boyutu ile çantanıza rahatlıkla dığar ve sizinle dilediğiniz her yere eşlik eder. Hızlı işlemcisi ile etkili bir performans gösterir ve uzun pil ömrü ile kesintisiz bir deneyim sağlar. Özellikle ders ve iş notlarını tutmak için idealdir  

8.Lenovo Tab E7

Android GO’nun verimli işletim sistemiyle tanışın! Uygulamalar bu tablette diğer işletim sistemlerine oranla daha az yer kaplıyor. Böylece istediğiniz bir uygulamayı yüklerken hafıza derdiyle karşılaşmazsınız. İdeal boyu ve ağırlığı ile gün boyu çocuklar tarafından bile rahatlıkla taşınabilir.

9.Samsung Galaxy Tab A

Hafızası 32 gigabyte deyip gözünüzü çevirmeyin. En mutlu günlerinizin fotoğraflarını, sonu gelmelen kutlama ve doğum günü videoları için mükemmel bir tablet çünkü hafızası 400 gigabyte’a kadar artırılabiliyor! Siz de Galaxt Tab A’nin 5 megapiksel kamerası ile bol bol fotoğraf çekebilir ve tabletinizin hafızasında rahatça depolayabilirsiniz.

10.Apple iPad Mini

Apple’ın en yüksek performansını kompakt boyutlara taşıyan iPad Mini, ideal boyu ile cepte bile taşınabilir, böylelikle çanta derdi olmadan dilediğiniz her yere tabletinizi de götürebilirsiniz. Göz alıcı ekranı da artık Apple Pencil ile uyumlu. Bu model teknolojik aletlerinin yanında çok yer kaplamasını istemeyenler için mükemmel bir seçimdir.