Sosyal Medya

Güncel Teknoloji

29 Ekim Cumhuriyet Bayramı Kutlu Olsun, Cumhuriyet 98 Yaşında!

Tarih 29 Ekim 1923… Türkiye Büyük Millet Meclisi oy birliğiyle Cumhuriyeti ilan etti.Cumhuriyetin 98. Yıl Dönümü tüm yurtta çoşkuyla kutlanıyor.

Tarih 29 Ekim 1923… Türkiye Büyük Millet Meclisi oy birliğiyle Cumhuriyeti ilan etti

Cumhuriyetin 98. Yıl Dönümü tüm yurtta çoşkuyla kutlanıyor.

Cumhuriyet Bayramı

O günden bu güne tam 98. Yıl Geçti. Atatürk’ün önderliğinde biz Türk gençliğine emanet ettiği Cumhuriyetimizi ilalebet muhafaza ve müdafaa edeceğimize söz veriyoruz.

Cumhuriyetin 93. Yıl Dönümü

Cumhuriyetin 98. Yıl Dönümü Kutlu Olsun!

bayrak_07_tam35-blogspot-com_-1024x768

Cumhuriyet Bayramımız Kutlu Olsun. Ne Mutlu Türküm Diyene!!!

29 Ekim Cumhuriyet Bayramı mesajları, Cumhuriyet’in 98. yılında gündeme geldi. Cumhuriyet’in ilanıyla Türk milletinin tarihinde yeni bir devrin kapılarının açıldığı 29 Ekim bu yıl da törenler ile kutlanacak. 1925 yılından bu yana milli bayram olarak kutlanmaya başlanan 29 Ekim’de Cumhuriyet coşkusu en güzel, anlamlı ve farklı 29 Ekim mesajları ile paylaşılacak. Whatsapp, SMS, Facebook ve Twitter üzerinden sizler de uzun, kısa, anlamlı ve farklı 29 Ekim mesajlarını sevdiklerinize iletebilirsiniz. İşte, duygu dolu 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı mesajlarından derlemeler…

29 EKİM CUMHURİYET BAYRAMI MESAJLARI

  • 98 yıldır ışıldayan, milletimizin geleceğini aydınlatan Cumhuriyetimizin ilelebet yaşamasını diliyor, Türk ulusunun Cumhuriyet Bayramı’nı kutluyorum.
  • Cumhuriyetimizin kuruluşunun 98. yıl dönümü olan bu anlamlı ve özel günde, milletimizin Cumhuriyet Bayramı’nı kutluyoruz.
  • Cumhuriyet’e sahip çıkmanın onurunu yaşıyor, aziz Türk Milleti’nin 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı’nı kutluyoruz.
  • İstiklâl mücadelemizin önderi, Cumhuriyetimizin kurucusu Gazi Mustafa Kemal Atatürk ile silah arkadaşları başta olmak üzere bütün şehit ve gazilerimizi şükran, saygı ve rahmetle anıyoruz.
  • Cumhuriyetimizin ilanının 98. yıl dönümü vesilesiyle, başta Gazi Mustafa Kemal Atatürk ve silah arkadaşları olmak üzere, vatanımızın aziz topraklarını canları pahasına savunan ve asil milletimizin küllerinden yeniden doğmasını sağlayan tüm şehit ve gazilerimizi rahmetle anıyorum.
  • Ulu Önder Mustafa Kemal Atatürk ile birlikte büyük Türk ulusunun kurduğu Türkiye Cumhuriyeti’nin 98. yıl dönümü heyecanını ve gururunu yaşamaktayız.
  • Cumhuriyetimizin ilanının yeni yılında Büyük Önderimiz Gazi Mustafa Kemal Atatürk”ü, aziz şehitlerimizi ve gazilerimizi saygı ve rahmetle anıyor, Cumhuriyet Bayramınızı en içten dileklerimle kutluyorum.