Sosyal Medya

Mobil Uygulamalar

360Konsept, Sanal Tur ile Mekanları Gezdirerek Tüm Dünyaya Kapılarını Açıyor!

Türkiye’nin yeni incisi olan, mekanların interaktif olarak kapılarını tüm dünyaya açarak sanal dünyada yer almalarını sağlayan 360Konsept kullanıcılar ile buluştu.

Sanal Tur ile Mekanları Gezdirerek Tüm Dünyaya Kapılarını Açan; 360Konsept

 

Türkiye’nin yeni incisi olan, mekanların interaktif olarak kapılarını tüm dünyaya açarak sanal dünyada yer almalarını sağlayan 360Konsept kullanıcılar ile buluştu. Sanal tur ile mekanların mesafelere ve saatlere takılmadan eksiksiz ve daima gezilebilir hale getiren 360Konsept; inşaat projeleri, turistik mekanlar, konaklama seçenekleri, karavan, yat, otel, yurt, bungalov gibi akla gelebilecek tüm sektörlerde eşsiz bir sunum sağlamaya hazır!

 

360Konsept; sanal tur ile işletmeci ve ziyaretçi arasındaki güven ortamını yaratmak ve hem zamansal hem de parasal maliyeti azaltmaya yardımcı oluyor. İşletmelere yeni bir soluk getirecek olan 360Konsept sayesinde mekana ait tüm detayları dünyanın neresinde olursanız olun kolaylıkla deneyimleyebileceksiniz. Yapıları, ayrıntı verilmesi gereken tüm alanları ziyaretçiler için dikkat çekici hale getiren yenilikçi girişim 360Konsept, hologram rehber eşliğinde sesli ve görüntülü olarak mekanların, lokasyon avantajlarını yakındaki tüm önemli adreslerin detaylı bilgilerini kullanıcıyla buluşturuyor. 360Konsept aynı zamanda dil desteği ile mekanları tüm dünya ile iletişime mümkün hale getiriyor.

360Konsept Kurucu Ortağı Abdullah Harun Yiğit

Reklam ve pazarlama sektörüne katma değer sağlayacağız

360Konsept Kurucu Ortağı Abdullah Harun Yiğit,

“Markaları öne çıkaran hizmetimizi; firmaların reklam ve pazarlama alanlarında yaşadığı problemleri çözmek için kullanılabilecek bir araç haline getirdik. Tablet, telefon, bilgisayar ve VR gözlük destekli 360Konsept sanal turlarımız sayesinde işletmelerin tanıtımlarını yorulmadan 7/24 dünyanın her yerine kapılarını açarak kullanıcıların beğenisine sunuyoruz. 360Konsept sanal tur reklam çalışmaları için kullanılabilecek en iyi argümanlardan olacak. Sosyal medya ve fuar alanlarında yapılacak özgün çalışmalar ile sıradanlanmış çalışmalara uzman ekibimiz ile yeni bir soluk getireceğiz” dedi.