Sosyal Medya

Mobil Uygulamalar

6 saniyelik yeni kısa video uygulaması Byte

Vine kurucularından yeni kısa video uygulaması. 6 saniyelik yeni kısa video uygulaması Byte, Android ve iOS sürümleri yayınlandı.

Vine Kurucusundan yeni 6 saniyeli video uygulaması: Byte

Kısa videonun kralı geri döndü, yeni kısa video uygulaması Byte… 6 saniyelik yeni kısa video uygulaması Byte özellikleri nelerdir?

Kısa video uygulamalarının ilklerinden olan Vine’ın Twitter’ın sahipliğinden sonra hayat kalması ama aynı olmaması bekleniyordu. Zaten ondan sonra TikTok gelişti. Böylece kısa video sever toplulukları farklı mecralara yöneldi. Şimdi bu uygulamanın kurucuları şimdi yeni proje ile bu küskün kısa video uygulama severleri yeniden yakalamak istiyor.

6 saniyelik yeni kısa video uygulaması Byte

Vine kurucu ortaklarından Dom Hoffman, 2017’nin sonlarından sonra kapalı devre Beta sürümünden sonra Byte adındaki yeni uygulamanın Android ve iOS sürümlerinin herkes tarafından kullanıma açıldığını duyurdu.

Uygulamaya içerik oluşturucularına muhtemelen ödeme yapılması için Google hesapları veya Apple Kimlikleri ile giriş yapılması istenecek… Yeni uygulamanın bu konudaki yönergeleri ise burada

6 saniyelik yeni kısa video uygulaması Byte özellikleri neler?