Ağustos 10, 2026




Motorola Edge 70 Fusion Sadece Hepsiburada’da Ön Satışta 

Yüksek Performanslı Motorola Edge 70 Fusion Sadece Hepsiburada’da Ön Satışta 

Motorola Mobility (Lenovo Şirketi)’nin yeni akıllı telefonu motorola edge 70 fusion, 10 Ağustos’ta yalnızca Hepsiburada’da 29.999 TL satış fiyatıyla ön siparişe açıldı. Ön satış dönemine özel olarak sunulan kampanya kapsamında 5.000 TL indirim ve 7.000 TL takas desteğinin yanı sıra premium moto buds bass ve 68W şarj adaptörü hediyesi de sunuluyor.

Türkiye’de ilk kez ve sadece Hepsiburada iş birliğiyle ön siparişe açılan Motorola Edge 70 Fusion gelişmiş kamera performansı, şık tasarımı ve güçlü özellikleriyle yakında kullanıcılarla buluşuyor. Hepsiburada’nın ayrıcalıklı hizmet ağıyla sunulan cihaz, ön sipariş dönemine özel 5.000 TL indirim ve 7.000 TL takas desteğiyle yeni nesil akıllı telefon teknolojisine erken erişim fırsatı sunuyor.

Profesyonel Çekimden Günlük Kullanıma Uzanan Yapay Zeka Deneyimi

Motorola Edge 70 Fusion, 50 MP Sony LYTIA™ 710 ana kamera sensörü, 13 MP ultra geniş açı ve 32 MP ön kamerasıyla profesyonel kalitede fotoğraflar sunuyor. 6,78 inç Extreme AMOLED ekranı, 1.5K Super HD çözünürlüğü, 144 Hz yenileme hızı ve 5200 nit tepe parlaklığı sayesinde canlı, akıcı ve parlak görüntüler sunuyor.

Moto AI teknolojisi ise ekranda yer alan içeriği anlayarak araştırma yapma veya bir sonraki adımı belirlemede kullanıcıya anında destek sunarken, kişiselleştirilmiş çalma listeleri oluşturan Playlist Studio ve fikirleri duvar kağıdına kadar farklı içeriklere dönüştüren Image Studio gibi özellikleriyle kullanıcıların günlük organizasyonunu ve üretkenliğini destekliyor.