Sosyal Medya

Akıllı/Smart Cihazlar

Braun’dan Anneler Günü için kalıcı hediye alternatifleri!

Annelerinin güzellik rutinini tamamlamak ve onlara evde kişisel bakım konforu sunmak isteyenler için en doğru tercih Braun Silk Epil 9 ve Silk expert Pro 5 serileri oluyor.

Braun’dan Anneler Günü için Yıllara Meydan Okuyan Hediyeler

Tüketicilerin hayatını kolaylaştırmaya odaklanan Braun, Anneler Günü için en doğru hediyeyi bulma arayışında olanlara kalıcı hediye alternatifleri sunuyor. Braun güzellik porftöyünde yer alan kişisel bakım ürünleri, eşsiz tasarımları ve etkili performansları ile annelerin yıllar boyu kullanabileceği hediyeler arasında yer alıyor.

Mayıs ayının en özel günü olan Anneler Günü’ne sayılı günler kaldı. Her yıl olduğu gibi bu yıl da hayatının en değerli varlığı olan anneleri için doğru ve kalıcı bir hediye arayanlar, Braun’un yıllara meydan okuyan kişisel bakım ürünlerini tercih ediyor.

Annelerinin güzellik rutinini tamamlamak ve onlara evde kişisel bakım konforu sunmak isteyenler için en doğru tercih Braun Silk Epil 9 ve Silk expert Pro 5 serileri oluyor. Her iki seri de uzun süre etkili ve pürüzsüz bir epilasyon deneyimi sağlıyor.

Kısa Sürede Uzun Süre Kalıcı Sonuçlar sağlayan Braun Silk Epil 9 annenizin hayatını kolaylaştıracak!

Braun Silk Epil 9 Sensosmart Epilatör (Tavsiye edilen satış fiyatı 895 TL)

Braun Silk épil 9, geniş başlığı ile tek seferde daha fazla tüy alım özelliği ve 4 haftaya kadar pürüzsüzlük sağlaması ile tüm vücut için baştan ayağa eşsiz pürüzsüzlük deneyimi sunuyor. Cihazın hassas cımbızları sayesinde tüy alırken cilde en az etkiyi yaşatarak acı hissini minimuma indiriyor. Braun Silk épil 9’un doğru uygulama ile batık oluşumunu minimuma indirerek, pürüzsüz bir cilt için her türlü ihtiyacı karşılıyor.

SensoSmart teknolojisi sayesinde daha da fazla tüyü kökünden almak için cildinize uyguladığınız basıncı yönlendirir. Eğer cildinize gereğinden fazla basınç uygularsanız kırmızı ışıkla sizi uyarır ve daha etkili bir epilasyon için tutuşunuzu ayarlamaya yardımcı olur. Micro-Grip cımbız teknolojisi sayesinde daha geniş daha uzun ve daha derin cımbızlara sahiptir, bu sayede 0.5mmlik tüyleri bile kökünden alır, pürüzsüz bir cilt için tüylerin uzamasını beklemek zorunda kalmazsınız.

 

Uzun süre kalıcı pürüzsüzlük sağlayan Braun Silk expert Pro 5, annenize zaman kazandıracak!

Braun Silk expert Pro 5 IPL (Tavsiye edilen satış fiyatı 3999 TL)

Evde şimdiye kadar geliştirilmiş güvenli, hızlı ve etkin IPL deneyimini sunan ve bir önceki modeline göre 2 kat daha hızlı olan Silk expert Pro 5, her iki bacağınızda 5 dakikadan daha kısa süreli seanslar ile hayalini kurduğunuz uzun süreli pürüzsüzlüğe kavuşmanıza yardımcı olacak.

Braun’un benzersiz SensoAdapt™ teknolojisi, karmaşık cilt eşleştirme grafiklerine gerek duymadan, ışık yoğunluğunu doğru seviyeye adapte etmek için sürekli olarak cildi okur ve evinizin konforunda uzun süreli pürüzsüzlüğe kavuşmanın güvenilir ve neredeyse acısız yolunu sunar.

Ürünler hakkında detaylı bilgi için; http://tr.braun.com