Sosyal Medya

Oyun Dünyası

Google Play Games, şimdilik 3 ülkede Windows’ta oynanabilir oldu!

Dediğimi gibi Değer doğru ülkede yaşıyorsanız, artık Windows'ta Google Play Oyunlar oynayabilirsiniz. Google, Hong Kong, Güney Kore ve Tayvan'daki Windows PC'lerde "popüler" Play Oyunlar oyunlarına erişim sunan kayıt tabanlı bir beta başlattı.

Google Play Games, şimdilik 3 ülkede Windows’ta oynanabilir oldu!

Bazı ünlü Android oyunlarını PC’nizde oynamak eğer doğru ülkedeyseniz artık mümkün oldu…

Dediğimi gibi Değer doğru ülkede yaşıyorsanız, artık Windows’ta Google Play Oyunlar oynayabilirsiniz. Google, Hong Kong, Güney Kore ve Tayvan’daki Windows PC’lerde “popüler” Play Oyunlar oyunlarına erişim sunan kayıt tabanlı bir beta başlattı.

Kayıt olmayı başaranlar, Android telefona veya Chromebook’a gerek duymadan, Mobile Legends: Bang Bang ve Summoners War gibi oyunları Windows PC’lerinden oynama imkanına sahip oluyor. Daha büyük ekran, daha güçlü donanım ile platformlar arasında rahatça gezinebilirsiniz…

Google daha önce 2022 yılında PC’ye getireceğini söylemişti, görünen o ki beta sürümleriyle planları doğrultusunda hareket ediyor.

Google’ın oyunları bir çok kullanıcı için farklı platform destekleri ve oyun çeşitliliği olmaması nedeniyle diğer oyun platformlarına göre biraz geride kalıyor. yine de Google’ın Windows’a oyunlarını getirmesi, oyunlarını çeşitlendirmek için bir fırsat yaratıyor. Google Play medya hizmetlerini Windows’a sunmuş olsa da (genellikle web üzerinden), oyunlar göze batan bir istisna olmuştur. Gevşetilen gereksinimlerin mutlaka Google’a zarar vereceğinden değil – amaç, bir Android telefondan veya Chrome OS makinesinden sorunsuz bir sıçrama sağlamak, böylece nasıl ve nereden oynarsanız oynayın her zaman şirket kazanıyor…