Sosyal Medya

Donanım

Acer Predator Helios Neo 16, yüksek performanslı dizüstü oyun bilgisayarı!

Acer’ın yüksek performanslı dizüstü oyun bilgisayarı Predator Helios Neo 16, 13. Nesil Intel® Core™ işlemciler ve NVIDIA® GeForce RTX™ 40 Serisi GPU’larla hem oyunlarda hem de içerik oluştururken üst düzey performans sunuyor.

Acer Predator Helios Neo 16, yüksek performanslı dizüstü oyun bilgisayarı!

 

Acer’ın Predator Helios Neo 16 dizüstü oyun bilgisayarı oyun deneyimini en üst düzeye çıkarıyor

 

Acer’ın yüksek performanslı dizüstü oyun bilgisayarı Predator Helios Neo 16, 13. Nesil Intel® Core™ işlemciler ve NVIDIA® GeForce RTX™ 40 Serisi GPUlarla hem oyunlarda hem de içerik oluştururken üst düzey performans sunuyor. Predator Helios Neo 16, üst düzey bileşenler ve üstün ekran seçenekleriyle hem oyuncular hem de içerik oluşturucular için özel olarak tasarlandı.

Dikkat çekici tasarımı, üst düzey bileşenleri ve üstün ekran seçenekleriyle dikkatleri üzerine toplayan Acer Predator Helios Neo 16, hem oyuncular hem de içerik oluşturucular için ideal bir seçenek olarak öne çıkıyor. Çarpıcı karakteristik detaylarıyla agresif tasarımlardan nötr tasarımlara doğru sadeleşerek harika bir görsel kontrast oluşturan Predator Helios Neo 16 serisinin simsiyah kapağında oyuncuları mesajın şifresini çözme mücadelesine çağıran şifreli kodlar yer alıyor ve kullanıcıları eğlenceye davet ediyor.

Predator Helios Neo 16, gücünü 140W Maksimum Grafik Gücüne (MGP) sahip NVIDIA® GeForce RTX™ 4070’e kadar dizüstü bilgisayar GPU’su ile 13. Nesil Intel® Core™ i9-13900HX veya Intel® Core™ i7-13700HX işlemcilerden alıyor. 24 GB’ye kadar DDR5 RAM ve 1 TB PCIe NVMe SSD’ye sahip olan Helios Neo 16, kullanıcılara üst düzey performans, en iyi oyun ve uygulama çalıştırma deneyimini sunuyor. Cihaz, sRGB renk aralığının yüzde 100’ünü kapsayan 165 Hz yenileme hızı ve 3 ms tepki süresine sahip WQXGA (2560×1600) IPS ekran ile sRGB renk aralığının yüzde 100’ünü kapsayan 165 Hz yenileme hızı ve 3 ms tepki süresine sahip WUXGA (1920×1200) ekran dahil olmak üzere iki farklı panel seçeneği sunuyor.

Üstün grafik özellikleriyle oyun oynamak daha keyifli hale geliyor

NVIDIA® GeForce RTX™ 40 Serisi Dizüstü Bilgisayar GPU’ları, hem performansta hem de yapay zeka destekli grafiklerde kuantum sıçraması sağlayan ultra verimli NVIDIA Ada Lovelace mimarisiyle oyuncular ve içerik oluşturuculara maksimum performans sunuyor. Her iki cihazın ekranı NVIDIA Advanced Optimus ve G-SYNC içeriyor ve hızlı ilerleyen oyun sahnelerinde bile akıcı ve gerçekçi görseller sunuyor.

Son teknoloji soğutma sistemi performansı üst düzeye taşıyor

Helios Neo serisi cihazlar, sahip oldukları tüm bu gücü serin tutmak için Acer’ın özel olarak tasarlanmış tamamen metal AeroBlade™ fan teknolojisine sahip gelişmiş soğutma sistemini ve performansı maksimum düzeye çıkarmak için CPU yüzeyine uygulanan sıvı metal termal macun içeriyor.

89 adet ultra ince kanat (0,08 mm) ve rüzgar yönlendirici yapısıyla 5. Nesil AeroBlade™ 3D Fan, 4. Nesil AeroBlade™ 3D fana kıyasla yüzde 10 daha fazla hava akışı performansı ve plastik fana kıyasla yüzde 55 daha iyi performans sağlıyor.

Kişiselleştirilebilir ayarlar ve kapsamlı bağlantı noktaları sunuyor

Dört bölgeli özelleştirilebilir RGB arka ışıkla aydınlatılan klavyenin üzerinde iki ayrı işlev tuşu yer alıyor. Bu tuşlardan ilkiyle kullanıcılar PredatorSense uygulamasını tek tuşla açabiliyor. İkinci tuş ise kullanıcıların çalışma modunu değiştirebilmelerine olanak tanıyor. Kullanıcılar prize takılıyken Sessiz, Dengeli, Performans ve Turbo, pildeyken Dengeli ya da ECO modlarından birini seçebiliyor.

Maksimum bağlantı hızı için Intel® Killer™ E2600 Ethernet ve Intel® Killer™ Wi-Fi 6 AX1650 teknolojisine sahip olan her iki cihaz, çeşitli çevre birimlerinin ve aksesuarların kolayca bağlanabilmesi için çok sayıda bağlantı noktası içeriyor. Bunlar arasında 2 adet Thunderbolt™ 4 destekli USB Type-C, 2 adet 2. Nesil USB 3.2, 1 adet 1. Nesil USB 3.2, 1 adet HDMI 2.1, 1 adet RJ-45 Ethernet bağlantı noktası, MicroSD™ kart okuyucu ve 3.5 mm ses girişi yer alıyor.

Fiyat ve bulunabilirlik

Helios Neo 16, 46.999 TL’den başlayan fiyatlarla satışa sunuluyor.