Sosyal Medya

Donanım

Acer, yeni Aspire C27 and C24 Hepsi Bir Arada bilgisayarlarını da tanıttı!

Acer, en son Intel 12. Nesil Intel® Core™ işlemcilerden güç alan yeni dizüstü ve hepsi bir arada masaüstü bilgisayarlarını tanıttı.

Acer, Swift X serisini daha güçlü ve ultra taşınabilir modellerle güncelledi

Acer aynı zamanda yeni Aspire C27 and C24 Hepsi Bir Arada bilgisayarlarını da tanıttı

  • Acer, en son Intel 12. Nesil Intel® Core™ işlemcilerden güç alan yeni dizüstü ve hepsi bir arada masaüstü bilgisayarlarını tanıttı.
  • Yüzde 92,22’ye kadar ekran/gövde ve 16:10 en boy oranına ile 400 nite kadar parlaklığa sahip 14 ve 16 inçlik ekran seçenekleri ile gelen yeni Swift X dizüstü bilgisayarlar, ince, hafif ve dayanıklı kasalarında verimlilik, güç ve zarafeti bir araya getiriyor.
  • İnce ve güçlü Aspire C27 ve C24 hepsi bir arada masaüstü bilgisayarlar ise FHD dokunmatik ekranlar ve en yeni NVIDIA® GeForce® MX550 GPU ile geliyor.

Acer bugün yaptığı açıklamayla Swift X dizüstü bilgisayar serisine, taşınabilirlik ve güçlü performans özellikleri ile dikkat çeken, harici GPU’lu 14 ve 16 inç ekranlı iki yeni model eklediğini duyurdu. Acer ayrıca yeni Aspire C27 ve C24 hepsi bir arada masaüstü bilgisayar modellerini de tanıttı. Acer’ın tanıtılan tüm yeni bilgisayarları en yeni 12. Nesil Intel® Core™ işlemcileri taşıyor.

Acer Swift X — Güçlü ve Ultra Taşınabilir

Ultra taşınabilir dizüstü bilgisayar 14 inç ekranlı Swift X (SFX14-51G) yalnızca 1,4 kg ağırlığı ile dikkat çekiyor. Cihaz 12 adede kadar çekirdeğe sahip 12. Nesil Intel Core işlemcisi ile NVIDIA® GeForce RTX™ 3050 Ti dizüstü bilgisayar GPU’sunu 17,9 mm’lik ince alüminyum bir kasada bir araya getiriyor. Fan, çift ısı borusu ve klavyedeki hava girişi, bu güçlü donanım tarafından üretilen ısıyı dağıtarak, yaratıcı sektörlerdeki çalışanların cihazdan beklediği performans seviyesini korumasını sağlıyor.

12 adede kadar çekirdeğe (4 P çekirdekli ve 8 E çekirdekli) sahip 12. Nesil Intel Core işlemcilerden güç alan 16 inç ekranlı Swift X (SFX16-52G), harici Intel Arc™ grafik kartı ile geliyor. Dizüstü bilgisayar ekstra iki inçlik alanda ekstra soğutma gücü sunuyor: Çift fan, çift bakır ısı borusu, klavye hava girişleri ve daha büyük bir yan hava çıkışı cihazda yer alıyor. Intel ile ortak bir mühendislik ürünü olan dizüstü bilgisayar, Intel’in kullanıcıya yanıt verme, anında açılma, pil ömrü, hızlı şarj ve akıllı ortak çalışma gibi önemli deneyim hedefleri ve teknik özelliklerine uygun olacak şekilde, Intel Evo gereksinimlerini karşılıyor.

Her iki model de Windows 11 işletim sistemi yüklü geliyor. Yüzde 92,22’ye kadar ekran/gövde oranı ve 16:10 en boy oranlı IPS ekranlı yeni Swift X dizüstü bilgisayarlardan 14 inçlik ekranlı model 2240×1400 ve 16 inçlik ekranlı model ise 2560×1600 (WQXGA) piksele kadar çözünürlük sunuyor. 400 nite varan parlaklık[1], ve yüzde 100 sRGB renk gamı sayesinde yeni Swift X dizüstü bilgisayarlarda renkler hiç olmadığı kadar canlı görünüyor. Yeni Swift X’ler ayrıca Acer Color Intelligence™ ve ExaColor™ teknolojileri işe çok daha yüksek kontrast değerine erişiyor.

Dizüstü bilgisayarlar daha hızlı bir navigasyon deneyimi için 16 GB’a kadar LPDDR5 bellek ve 2 TB PCIe SSD depolama alanı ile yüksek hızlı dosya paylaşımı ve sorunsuz 4K akış için hızlı ve kararlı bağlantı sağlayan Intel® Wi-Fi 6E (802.11ax) teknolojisini bir araya getiriyor. Windows Hello destekli cihazlarda, daha güvenli oturum açma için bir parmak izi sensörü, Thunderbolt 4 (40 GB’a kadar) özellikli iki adet Tip-C bağlantı noktası, iki adet USB 3.2 Gen 1 Tip-A bağlantı noktası ve bir HDMI 2.0 bağlantı noktası bulunuyor. Her iki model de üretkenliği artırmak için Acer’ın Temporal Noise Reduction (TNR) teknolojisine sahip bir FHD web kamerası ile düşük ışık koşullarında bile yüksek kaliteli görüntüler sunarken, DTS Audio ve yapay zeka destekli gürültü önleme özellikli Acer PurifiedVoice™ ile mükemmel bir ses deneyimi yaşatıyor.

Acer Aspire C27 ve C24 — Ev İçin Hepsi Bir Arada İş İstasyonu

Evden çalışanlar için tasarlanan ve gelişmiş performans özellikleri ile öne çıkan 27 inç ekranlı Aspire C27 (C27-1751) ve 24 inç ekranlı Aspire C24 (C24-1750) hepsi bir arada bilgisayarlar, Windows 11 işletim sistemi, en yeni 12. Nesil Intel Core i7 işlemciler ile NVIDIA GeForce MX550 GPU’lar[3] ve 64 GB DDR4 RAM, 1 TB SSD ve 2 TB HDD[3] depolama özellikleri ile güncellendi. Hepsi bir arada bilgisayarlarda yer alan, hızlı ve istikrarlı bağlantı sunan Wi-Fi 6E[3] desteği, cihazlar arasında basitleştirilmiş veri paylaşımı için Bluetooth® 5.2 ve 40 Gbps çift yönlü bant genişliği için Thunderbolt™ 4 gibi bir dizi bağlantı seçeneği ise cihazın güçlü donanım özelliklerini tamamlıyor.

Görüntülü arama, hayatımızda ilk kez bu kadar önemli bir role sahip olmaya başladı. 5 MP’lik web kamerası ve iki stereo mikrofon sayesinde kullanıcıların yüksek kaliteli video konferans deneyimi ihtiyacını karşılayan Aspire C27, yüzde 91,14[3] ekran-gövde oranı ile de görüntülü arama deneyiminde de çıtayı yukarı taşıyor. Kullanıcıların en ideal görüntüleme için istedikleri açıyı bulmasına imkân veren (-5 ila -25°) eğilebilir ekranındaki BlueLightShield teknolojisi, gözün maruz kaldığı mavi ışığı azaltıyor. Ayrıca video konferanslar bittiği zaman fiziksel olarak webcam’i kapatan kapak sayesinde de kullanıcılar kendilerini rahat ve güvende hissedebiliyor.

Bu ultra ince hepsi bir arada bilgisayarlar, yerden tasarruf sağlayıp düzenli kablo yönetim imkânı sunarak tüm çalışma alanlarında dikkat dağıtıcı unsurların önüne geçiyor. Platin detaylı siyah bir kaplamaya sahip Aspire, C27 ve Aspire C24 son derece şık tasarımları ile göz alıyor.

Fiyat ve bulunabilirlik

Özellikler, fiyatlar ve bulunabilirlik bölgeye göre değişiklik gösterebilir. Belirli pazarlarda bulunabilirlik, ürün özellikleri ve fiyatlar hakkında daha fazla bilgi edinmek için lütfen www.acer.com.tr aracılığıyla size en yakın Acer ofisi ile iletişime geçin