Sosyal Medya

Donanım

Acer, Yeni Nitro V 16 Dizüstü Oyun Bilgisayarını tanıttı

Acer, yeni AMD Ryzen 8040 Serisi işlemcilerle güçlendirilen Nitro V 16 Dizüstü Oyun Bilgisayarını tanıttı


Acer, Yeni Nitro V 16 Dizüstü Oyun Bilgisayarını tanıttı

Acer, yeni AMD Ryzen 8040 Serisi işlemcilerle güçlendirilen Nitro V 16 Dizüstü Oyun Bilgisayarını tanıttı 

Acer, modern özelliklere ve daha fazlasına sahip fiyat performans açısından dengeli bir cihaz arayan oyuncular için özel olarak tasarlanan yeni Nitro V 16 (ANV16-41) dizüstü oyun bilgisayarını duyurdu. Gücünü Ryzen™ AI teknolojisine sahip yeni AMD Ryzen™ 8040 Serisi işlemcilerden ve DLSS 3.5[] özellikli NVIDIA® GeForce RTX™ 40 Serisi Dizüstü Bilgisayar GPU’larından alan yeni Nitro V dizüstü bilgisayar kullanıcılara çok yönlü performans, uzun pil ömrü ve yapay zekâ destekli teknolojiler sunuyor. Nitro V 16, oyunlarda kaynak kullanımının en üst düzeyde olduğu anlarda dahi çift fan sistemiyle desteklenen yenilikçi termal soğutma sistemi sayesinde ısınmıyor ve göz kamaştıran görsellerle kullanıcıları aksiyonun merkezinde tutuyor.

Acer Inc. Dizüstü Bilgisayarlar Genel Müdürü James Lin, “Acer ve AMD, yeni AMD Ryzen 8040 Serisi işlemcilerle güçlendirilen en yeni Nitro dizüstü bilgisayar ile yapay zekâ destekli oyun deneyimi sunmak için iş birliği yapmaya devam ediyor. Yüksek yenileme hızına sahip ekran seçenekleri, gelişmiş özellikler ve çok sayıda iyileştirmeyle birlikte Nitro V 16, her türden oyuncu için heyecan verici, yapay zekaya hazır yeni bir dizüstü oyun bilgisayarı sunuyor” dedi.

AMD Ryzen 8040 Serisi İşlemcilerle Kusursuz Oyun Deneyimi

Nitro V 16, yeni AMD Ryzen 7 8845HS[1] işlemciler sayesinde oyun oynarken veya çalışırken optimum performans ve verimlilik sağlıyor. ‘Zen 4’ çekirdek mimarisi tasarımıyla oyuncular, yayın yaparken veya oyun oynarken güvenilir hızların keyfini çıkarıyor ve akıllı pil optimizasyonları ve üçüncü nesil güç yönetimi özellikleriyle (PMF) daha da iyileştirilen uzun pil ömrüyle daha fazlasını yapabiliyor. Windows 11 oyun dizüstü bilgisayarı ayrıca NVIDIA GeForce RTX 4060’a kadar Dizüstü Bilgisayar GPU’ları[1] ve DLSS 3.5 teknolojisi[1] sayesinde ışın izlemeli oyunlarda ve uygulamalarda akıcı, yapay zeka ile geliştirilmiş görseller üretiyor. GeForce RTX teknolojileri, Cyberpunk 2077 ve Alan Wake 2 gibi rekor kıran oyunlar da dahil olmak üzere 500’den fazla popüler oyun ve uygulamada destekleniyor. 32 GB’a kadar DRR55600 RAM ve 2 TB’a kadar PCIe Gen 4 SSD depolama alanının yanı sıra son teknoloji çift fanlı soğutma sistemiyle Nitro V 16, üstün donanım özellikleriyle yoğun kaynak gerektiren oyunların ve veri aktarımlarının üstesinden geliyor.

İhtiyacınız Olan Her Şeyi ve Daha Fazlasını Sunuyor 

165 Hz yenileme hızına ve 3 ms tepki süresine sahip 16 inç WQXGA veya WUXGA ekran seçeneklerine sahip Nitro V 16, minimum gölgelenme ve ekran yırtılmasıyla oyunculara akıcı görseller sunuyor. Oyuncular, panelin 16:10 en boy oranı ve seslerin net bir şekilde duyulmasını sağlayan DTS X Ultra destekli hoparlörleri sayesinde her türlü ayrıntıyı görebiliyor ve duyabiliyorlar. Bu sayede rekabet avantajı elde ediyorlar. Yapay zekâ destekli Acer PurifiedView™, gürültü azaltma teknolojisine sahip üç mikrofonla desteklenen Acer PurifiedVoice™ 2.0 ve web kamerasıyla cihaz, canlı yayın yaparken ya da görüntülü sohbet ederken oyuncuların deneyimini en üst düzeye çıkarıyor.

Oyuncular, klavye üzerinde yer alan tek bir özel tuşa basarak NitroSense yardımcı program uygulamasını açabiliyor ve cihaz performansını ve sıcaklığını izleyebiliyor. Oyuncular ayrıca Nitro V 16’nın farklı aksesuarların kolayca takılabilmesine olanak tanıyan tam işlevli USB 4 Tip C, iki USB 3 bağlantı noktası (cihaz kapalıyken şarj desteği sağlıyor), bir HDMI bağlantı noktası, microSD kart okuyucu ve Wi-Fi 6E uyumluluğu gibi çok çeşitli çevre birimi ve bağlantı noktalarını da memnuniyetle karşılayacak. Son olarak, dizüstü bilgisayar aynı zamanda bir aylık Xbox Game Pass ile birlikte geliyor, böylece kullanıcılar PC’deki diğer oyuncularla birlikte en yeni oyunların keyfini çıkarabiliyor.

Fiyat ve kullanılabilirlik

Nitro V 16 (ANV16-41), EMEA bölgesinde 2024 yılının Nisan ayından itibaren 1.199 Euro’dan başlayan fiyatlarla satışa sunulacak.

Özellikler, fiyatlar ve bulunabilirlik bölgeye göre değişiklik gösterebilir. Belirli pazarlarda bulunabilirlik, ürün özellikleri ve fiyatlar hakkında daha fazla bilgi edinmek için lütfen www.acer.com adresinden size en yakın Acer ofisi ile iletişime geçin.