Sosyal Medya

Güncel Teknoloji

Acmetel, küresel pazarda büyümek için Odine Nebula’yı seçti

Küresel sistem entegratörü ve sürdürülebilir telekom dönüşüm ortağı Odine, Acmetel'in uluslararası ses hizmetleri büyüme planını uluslararası ses yönetimi çözümü Odine Nebula üzerinde başlatacağını duyurdu.

Acmetel, küresel pazarda büyümek için Odine Nebula’yı seçti

Küresel sistem entegratörü ve sürdürülebilir telekom dönüşüm ortağı Odine, Acmetel’in uluslararası ses hizmetleri büyüme planını uluslararası ses yönetimi çözümü Odine Nebula üzerinde başlatacağını duyurdu.

Nebula, Acmetel’in büyümesine ve genişlemesine yardımcı olacak, güçlü ve güvenilir markasını güçlendirecek ve şirketin rekabet gücünü sürdürecek bir yönetilen hizmet platformu.

Nebula, Acmetel’in iş ortaklarına en yüksek kalitede hizmeti sunmasını sağlayarak gelişmiş iş görünürlüğü, yönlendirme, raporlama ve operasyonel analiz sunacak. Dahası, Iodine hizmetinin sürekli gelişimi, sürekli değişen ses ortamına ayak uyduracak.

Söz konusu işbirliği hakkında Acmetel’in Üst Düzey Yöneticisi CBO Hasan Safdar;

“Acmetel, yenilikçi iş modelleri ve küresel kapsama alanıyla Tier1 Operatörlerine doğrudan bağlantı sağlayarak kesintisiz iletişimi güçlendiren güvenilir ve güvenilir bir markadır. Odine ile çalışmak, farklı iş ortaklarımızın gereksinimlerini karşılayacak ve Nebula çözümü kaliteyi sunacak ve Acmetel, müşteri odaklı hizmet sunumuna güçlü bir şekilde odaklandığından, müşterilerimizin sürekli değişen ihtiyaçlarını karşılayacaktır ” dedi.

Odine Küresel Satış Direktörü Nick Cowley ise;

“Dinamik Orion uygulaması ve taşıyıcı sınıfı SBC modeli ile Odine Nebula çözümü, Acmetel’in büyüme, sürdürülebilirlik ve gelecekteki fırsatlara odaklanırken müşterilerinin hizmet gereksinimlerini karşılamasını sağlayacak. Acmetel ile güçlü ve başarılı bir çalışma ortaklığı kurmayı dört gözle bekliyoruz” dedi.