TeknoTalk

Adobe XD Ücretsiz, Ücretsiz Adobe XD Başlangıç Paketi Özellikleri

Adobe Arayüz Tasarım Uygulamasını Öğrenmeye Ücretsiz Başlayabilirsiniz!

Adobe, XD uygulaması için ücretsiz bir başlangıç ​​planı hazırladı. Free Adobe XD Starter Plan!

Adobe, UI ve UX tasarımcılarına yönelik olan XD uygulaması için ücretsiz bir başlangıç ​​planını açıkladı. Amaç ise belli insanların tüm özellikleriyle platformlar arasında kullanmasına izin vermek.

Daha önce uygulamanın MacOS ve Windows Yazılımına Erişim ücreti ayda 10 dolardı. Ayrıca Android ve iOS için Mobil Önizleme araçları da sunuluyordu. Bu plan ayrıca 100 GB’lık bulut depolama alanı ve sınırsız paylaşılan prototip ve tasarım özelliklerini netleştirdi.

Ücretsiz Adobe XD Başlangıç Paketi Özellikleri

Ücretsiz başlangıç ​​planı, 2GB’lık alan ve tek bir aktif paylaşılan prototip ve tasarım özellikleriyle başlamanıza olanak tanır; Ayrıca, ücretli planların kullanımına sunulan eksiksiz kütüphanenin aksine, Typekit’ten sınırlı bir font seti kullanmanıza olanak sağlıyor.

Yine de ücretsiz teklif hiçte göz ardı edilecek cinsten değil. Rakipleri Invision Studio prototipleme hizmeti ile birlikte aylık 15 dolar abonelik isterken; Sketch yılda 99 dolarlık bir abonelik istiyor.

Yeni plana ek olarak, XD, aynı zamanda, uygulamalarınızdaki tüm özel tasarım öğelerini (“semboller” olarak adlandırılır) tüm örneklerini bir kerede değiştirebilme yeteneği de dahil olmak üzere bir takım yükseltmeleri de alıyor.

Uygulama ayrıca Photoshop dosyalarını daha hızlı açar ve görüntü efektlerini korur, Sketch dosyalarından birden fazla sayfa görüntülemeyi kolaylaştırır ve tasarım özelliklerinizi parola korumanızı sağlar.

Adobe, ilerideki prototipleme ve animasyon yetenekleri, yeni ekip işbirliği özellikleri ve eklenti desteği dahil olmak üzere önümüzdeki aylarda yeni XD özellikleri için büyük planları olduğunu söylüyor.

Bununla birlikte, Adobe, daha geniş bir yeni kullanıcı kitlesi yaratmaya ve tasarımcıları rekabetten daha çok deneyimlemeye hazırlıyor.

Exit mobile version