Sosyal Medya

Otomobil

Ağustos ayında da herkes için bir Nissan var!

Nissan’ın birbirinden konforlu ve etkileyici tasarıma sahip otomobilleri ağustos ayında çok cazip kampanya seçenekleri ile Nissan bayilerinde yerlerini alıyor. Kişiselleştirilmiş ve avantajlı fiyatların yer aldığı ağustos ayı kampanyasında, Niskasko’yu tercih edenlere ise ekstra fırsatlar sunuluyor

Ağustos ayında da herkes için bir Nissan var!

 

Nissan’ın birbirinden konforlu ve etkileyici tasarıma sahip otomobilleri ağustos ayında çok cazip kampanya seçenekleri ile Nissan bayilerinde yerlerini alıyor. Kişiselleştirilmiş ve avantajlı fiyatların yer aldığı ağustos ayı kampanyasında, Niskasko’yu tercih edenlere ise ekstra fırsatlar sunuluyor.

 

Nissan Qashqai e-POWER için 71.250TL’lik ekstra fiyat avantajı ve kredi kampanyası bir arada

Dışarıdan şarj etmeye gerek kalmadan benzersiz bir elektrikli sürüş deneyimi sunan e-POWER, daha duyarlı, daha verimli ve sessiz bir sürüş için benzersiz bir elektrikli güç aktarma sistemi sunuyor. Eşsiz e-POWER teknolojisinin sağladığı yakıt avantajı ise Qashqai e-POWER modelinde tek depo ile 1018 km’ye kadar menzil sunuyor.

Bu teknolojiye sahip Nissan Qashqai e-POWER Skypack ve altındaki donanım seviyelerinde geçerli olan Ağustos kampanyasında sınırlı bir süre için 45.000TL fiyat avantajı ve NİSKASKO’yu tercih eden kullanıcılar için ek 26.250TL ile toplam 71.250TL fiyat desteği imkanı sağlanıyor.

Buna ek olarak, 300.000TL’ye 12 ay %1,99 kredi kampanyası da anında fiyat avantajı ile bir arada sunuluyor. Nissan Qashqai e-POWER Platinum Premium versiyonu sahibi olmak isteyen kullanıcılara NİSKASKO alımlarında 26.250TL fiyat desteği uygulanıyor.

Qashqai’nin hafif hibrit Skypack ve altındaki donanım seçeneklerinde ise 45.000TL anında fiyat avantajı ve kasko poliçesi tercihlerini NİSKASKO’dan yana kullananlara ek 26.250TL ile toplam 71.250TL destek sağlanıyor. Fiyat desteği yerine kredi kampanyasından faydalanmak isteyen kullanıcılara özel, 200.000TL’ye 12 ay %0,99‘luk cazip kredi imkanı ile NİSKASKO’nun 26.250TL’lik cazip avantajı birlikte sunuluyor. Qashqai’nin hafif hibrit Platinum Premium versiyonu sahibi olmak isteyen kullanıcılara NİSKASKO alımlarında 26.250TL fiyat desteği uygulanıyor.

Türkiye’de Yılın Otomobili Nissan X-Trail’de 101.000TL’lik fiyat avantajı

2023 Türkiye’de yılın otomobili ünvanına sahip yeni Nissan X-Trail, sunulan Ağustos kampanyası kapsamında tavsiye edilen anahtar teslim fiyatı üzerinden 60.000 TL fiyat desteği ile dikkat çekiyor.

Yılın Otomobili Nissan X-Trail ile eş zamanlı NİSKASKO alımı gerçekleştiren kullanıcılar için ek 41.000TL destek ile 101.000TL’lik anında fiyat avantajı ile sunuluyor.

Otomotiv Gazetecileri Derneği(OGD) tarafından bu yıl 8’nci kez gerçekleştirilen ‘Türkiye’de Yılın Otomobili’ yarışmasında Nissan X-Trail yılın otomobili olarak seçildi. “Türkiye’de Yılın Otomobili 2023” yarışmasında OGD üyesi 64 otomotiv gazetecisinden toplamda 3580 puan alarak birinciliğin sahibi Nissan X-Trail oldu.

 

 

Nissan Juke’ta %0,99 faiz imkanı

B-SUV sınıfının dikkat çeken oyuncusu Nissan Juke, Ağustos kampanyası kapsamında, 120.000 TL için 12 ay vade ve %0,99 faizli kredi fırsatı ve kasko poliçesi tercihini NİSKASKO’dan yana kullananlar için ek 17.000TL fiyat desteği ile sunuluyor. Nissan Juke için kredi imkanının yerine anında fiyat desteği talep eden müşteriler için ise için 25.000 TL fiyat desteği ve NİSKASKO’yu tercih eden kullanıcılar için ek 17.000TL destek ile toplam 42.000TL’lik fiyat avantajı desteği sunuluyor. Nissan Juke’un bu avantajlı kampanyaları, tüm donanım paketlerinde geçerli olacak.

 

Nissan Türkiye’nin özel kampanyaları Ağustos ayında sınırlı süre için geçerli olacak.