Sosyal Medya

Eğitim

AİLE DİZİMİ FARKINDALIK ATÖLYESİ BÜYÜK İLGİ GÖRDÜ

İlk kez bir AVM’de gerçekleşen ‘Aile Dizimi Farkındalık ve Uygulama Atölyesi’ yoğun ilgi ile karşılandı

AİLE DİZİMİ FARKINDALIK ATÖLYESİ BÜYÜK İLGİ GÖRDÜ

İlk kez bir AVM’de gerçekleşen ‘Aile Dizimi Farkındalık ve Uygulama Atölyesi’ yoğun ilgi ile karşılandı

JLL Türkiye tarafından yönetilen, zengin marka karması, seçkin kafe ve restoranları ile Ankara’nın önde gelen alışveriş merkezi Next Level AVM, gerçekleştirdiği birbirinden renkli ve toplumsal fayda gözeten etkinlikleri ile fark yaratmaya devam ediyor.

İlk kez bir alışveriş merkezinde yapılan aile dizimi atölyesi geçtiğimiz hafta sonuna damga vurdu. Doç. Dr. Tuba Çandar tarafından gerçekleştirilen Aile Dizimi Farkındalık ve Uygulama Atölyesi yoğun ilgi ile karşılaştı.

Son dönemde sık sık gündeme gelen ve psikoterapi alanında dikkatleri çeken Aile Dizimi Farkındalık Atölyesi Doç. Dr. Tuba Çandar tarafından gerçekleştirilirken, merak edilen tüm sorular da yanıtlandı. Çandar’ın, katılımcılara bilgi vererek konuyla ilgili detaylı bir sunumla başladığı atölyede yapılan uygulamalar da heyecanı yüksek bir gün yaşattı.

Çocuklar da Maşa ve Koca Ayı ile hem eğlendi hem de enerji depoladılar

Minikler için aralıksız eğlence sunan, eğitici etkinliklerle sadece çocukların değil, anne babaların da gönlünde taht kuran Next Level AVM, en sevilen karakterleri de miniklerle buluşturmaya devam ediyor.  Hafta sonu boyunca çocuklarla bir arada olan Maşa ile Koca Ayı sergiledikleri oyunlarla çocukları hayran bırakırken, miniklerin katılımları ile de büyük eğlence yaşattılar.