TeknoTalk

AirTag İle İlgili Merak Edilen Her Şey

AirTag İle İlgili Merak Edilen Her Şey

Günden güne gelişen teknoloji, beraberinde çok çeşitli ürünleri getiriyor. Teknoloji konusunda birbiriyle yarışan markalar, farklı özelliklere sahip çeşitli ürünler ile kullanıcıları mutlu etmeye çalışıyor. Özellikle eşyalarını kaybedenler için üretilen AirTag de son dönemlerde trend ürünler arasında yer alıyor. Eşya takibi yapmak için üretilen AirtTag ile anahtarınızın yerini bulabilir, valizinizi takip edebilir, sırt çantanızı güvende tutabilirsiniz. Hem ailenizin hem arkadaşlarınızın nerede olduğundan haberdar olmak için de AirTag’i kullanabilirsiniz.

Yeni bir teknoloji olan AirTag, taşıması da kullanması da çok kolay olan bir cihazdır. Toplamda 11 gram bir ağırlığa sahip olan AirTag ile siz de çeşitli eşyalarınızı kolayca takip edebilirsiniz. Çiçeksepeti uygulama üzerinden kolayca tekli AirTag, çoklu AirTag alabilirsiniz. Ayrıca AirTag kılıflarınızı da inceleyebilirsiniz.

Trend ürün AirTag’in telefonunuz ile bağlantısını kurup eşyalarınızı takip etmek için şu adımları takip edebilirsiniz:

AirTag cihazı ile yapabilecekleriniz oldukça geniştir:

AirTag Teknik Özellikler:

Uyum halinde çalıştığı cihazlar:

Tam Konum Bulma özelliği ile uyumlu olduğu aygıtlar:

Çiçeksepeti uygulaması sayesinde Apple’ın çok çeşitli ürünlerini inceleyip kolayca online olarak satın alabilirsiniz. Son trend iPhone çeşitleri, akıllı saat, akıllı bileklik, iPad ve MacBook çeşitleri gibi ürünleri hepsi burada sizi bekliyor! Ayrıca Çiçeksepeti uygulamadan yapacağınız ilk alışverişe özel indirim sayesinde ilk alışverişinizi çok daha uygun fiyatlı şekilde tamamlayabilirsiniz!

 

 

Exit mobile version