Sosyal Medya

Mobil Uygulamalar

Akbank Mobil’den Akbank’lı olup Maaşını Getirenlere 1500 TL Promosyon!

Akbank Mobil’den Akbank'lı olup her ay maaşını ya da düzenli gelirini Akbank’a getirenler 1.500 TL’ye varan chip-para promosyonu kazanıyor. 

Maaşını ya da düzenli gelirini Akbank’a getirenler 1.500 TL’ye varan promosyon kazanıyor!

Akbank Mobil’den Akbank’lı olup her ay maaşını ya da düzenli gelirini Akbank’a getirenler 1.500 TL’ye varan chip-para promosyonu kazanıyor. 

Akbank, Akbank Mobil’den müşteri olanlara birbirinden kazançlı ayrıcalıklar sunmaya devam ediyor. Şimdi mobilden Akbank’lı olanlar, “Kazanan Akbanklı” kampanyası ile maaşını veya düzenli gelirini hangi bankadan alırsa alsın, her ay Akbank’a düzenli getirme sözü verdiği tutara göre 1.500TL’ye varan chip-para promosyonu kazanıyor.

Mobilden Akbanklı olup geldikleri ay içerisinde mobilden “Kazanan Akbanklı” kampanyasına katılan ve Akbank Kart, Artı Para ve Otomatik Fatura Ödeme Talimatı olan yeni Akbanklılar taahhüt edecekleri tutara göre chip-para promosyonuna hak kazanıyor.

Düzenli ve tek seferde 3.000TL – 4.000 TL getireceğini taahhüt eden Akbanklılar 900 TL; 4.000 TL – 5.000 TL getireceğini taahhüt edenler 1.200 TL; 5.000 TL üzeri getireceğini taahhüt edenler ise 1.500 TL chip-para promosyonu kazanıyor.

 

Detaylı bilgi www.akbank.com’da.

Güncelleme: 

Akbank’a gittim ve sordum, öncelikle ilk defa mobilden kayıtlı olacak kişiler bu imkandan faydalanıyor. Şubelerden bu kampanyaya katılım işlemi gerçekleştirilmiyor.

Eğer hareketsiz hesabınız varsa, Eski bir müşteriyseniz de, Akbank’ın telefon bankacılığına sormanız tavsiye ediliyor, bu kampanyaya dahil olup olamayacağınızı… Ayrıca, aşağıdaki koşullarında yerine getirilmesi gerekiyor.

Kampanya’ya dahil olanlar ilgili ayda örneğin düzenli kirası yatmaz ise, o aya düşen çip para geri alınıyor. Bilginize…

Katılımcının ödül ve ek avantajlar kazanabilmesi için aranan koşullar:

1. Katılımcı ya da bir başka finansal tüketici tarafından her ay katılımcının Akbank vadesiz TL hesabına (gönderen katılımcı ise başka bankadan EFT yapılması gerekmektedir) programa giriş sırasında tercih edilen tutar aralığında ve tek seferde para girişi olması gerekmektedir.

2. Her ay içerisinde aşağıda belirtilen ürünlere sahip olması koşulu aranmaktadır:
– Artı Para
– Akbank Kart
– Otomatik Fatura Ödeme Talimatı*

*Talimatın programa katılım sonrası son 90 gün içerisinde iptal edilmemiş ve programa katılım sonrası yeni verilecek olan bir fatura talimatı olması gerekmektedir.

3.Tek seferde aktarılan tutara göre kazanılabilecek olan ödül tutarı aşağıdaki gibidir.
– 3.000 – 4.000 TL arası 900 TL chip-para
– 4.000,01 – 5.000 TL arası 1.200 TL chip-para
– 5.000 TL üzerinde 1.500 TL chip-para

Tüm Kampanya Katılım Koşulları Madde Madde Şöyle;

  • Kazanan Akbanklı programından, Akbank Mobil’den Akbanklı olma sürecini tamamlayarak ilk defa ve uzaktan Akbanklı olanlar yararlanabilir. Ayrıca son 6 aydır bankamızın belirlediği kriterler çerçevesinde aktif olmayıp Akbank Mobil uygulamasında yer alan “Akbanklı olmak istiyorum” butonu üzerinden ilerleyerek yeniden aktif işlem yapmaya başlayan Akbanklılar da kampanyaya katılabilir.
  • Akbanklı olma aşamasında ürün tercih alanında “maaş müşterisi” seçeneğini işaretleyen Akbanklılar ise kampanyadan faydalanamaz.
  • Akbank Mobil’den müşteri olma hizmeti 70 yaşın altındaki kişiler için geçerlidir. Dolayısıyla, Kazanan Akbanklı Programına 70 yaşın altında olan müşteriler dahil olabilecektir.
  • Akbanklı olma aşamasında ürün tercih alanında “maaş müşterisi” seçeneğini işaretleyen Akbanklılar , ve 26 yaşından küçük olup bankamızda öğrenci statüsünde olan Akbanklı’lar kampanya kapsamı dışındadır.
  • Katılımcı, Akbank Mobil’den Akbanklı olma sürecini tamamlayarak Bireysel Bankacılık Hizmet Sözleşmesi’ni onayladığı tarih itibarıyla 35 gün içinde programa katılabilir.
  • Kazanan Akbanklı Programı’ndan yalnızca bireysel ve birebir bankacılık hizmeti verdiğimiz gerçek kişiler faydalanabilir. Program koşulları ve taahhütnamede yer alan tüm ürün ve hizmetler, bireysel bankacılık hizmeti verdiğimiz gerçek kişilere sunduğumuz bireysel nitelikli ürünleri kapsamaktadır. Ticari ürünler (örneğin ticari hesaplar, ticari banka kartları, ticari Artı Para hesapları ve ticari hesaptan verilmiş otomatik fatura ödeme talimatları), Kazanan Akbanklı Programı’na dahil değildir.
  • Program kapsamında verilecek ödül (chip-para tutarı) ve ek avantajlar, programa katılım sırasında Akbanklıların 12 ay boyunca vadesiz hesaplarına getirecekleri para taşıma taahhüt miktarına göre farklılaşmaktadır.
  • Katılımcının ödül ve ek avantajlar kazanabilmesi için aranan koşullar:

    1. Katılımcı ya da bir başka finansal tüketici tarafından her ay katılımcının Akbank vadesiz TL hesabına (gönderen katılımcı ise başka bankadan EFT yapılması gerekmektedir) programa giriş sırasında tercih edilen tutar aralığında ve tek seferde para girişi olması gerekmektedir.

    2. Her ay içerisinde aşağıda belirtilen ürünlere sahip olması koşulu aranmaktadır:
    – Artı Para
    – Akbank Kart
    – Otomatik Fatura Ödeme Talimatı*
    *Talimatın programa katılım sonrası son 90 gün içerisinde iptal edilmemiş ve programa katılım sonrası yeni verilecek olan bir fatura talimatı olması gerekmektedir.

    3.Tek seferde aktarılan tutara göre kazanılabilecek olan ödül tutarı aşağıdaki gibidir.
    – 3.000 – 4.000 TL arası 900 TL chip-para
    – 4.000,01 – 5.000 TL arası 1.200 TL chip-para
    – 5.000 TL üzerinde 1.500 TL chip-para

  • Program girişinde katılımcının seçtiği aylık taahhüt tutarının TL para cinsinden tek seferde, katılımcıya ait Akbank vadesiz TL hesabına havale/EFT yapılması veya hesaba (ATM veya şubeden) nakit olarak yatırılmış olması gerekmektedir. Hesaplar arası virman program kriterleri dışında olup kabul edilmeyecektir.
  • Katılımcının Akbank vadesiz TL hesabına havale/EFT veya nakit olarak yatırılan tutarların hesapta belirli bir süre tutulmasına ilişkin bir zorunluluk yoktur.
  • Programa katılım sonrası, katılımın gerçekleştiği ilgili ay sonuna kadar program kriterlerinin sağlanıp sağlanmadığı günlük olarak kontrol edilecektir.
  • Program katılımının gerçekleştiği ayın son takvim gününe kadar katılımcının, program kapsamında sahip olması gereken ürünlere sahip olması ve ilgili ayın son takvim gününe kadar, taahhüt ettiği nakit tutarının tek seferde Akbank vadesiz TL hesabına girişini sağlaması gerekmektedir. Bu koşulların gerçekleşmemesi durumunda program katılımı iptal edilecektir. Bu durumda katılımcıya henüz ödül yansıtılmadığından geri almak gibi bir durum da söz konusu olmayacaktır.
  • Program kriterleri sağlandıktan 1 iş günü sonrasında chip-para ödülü katılımcının Akbank Kart’ına yüklenecek ve ek avantajlar katılımcının kullanımına açılacaktır. Chip-para ödülü tek seferde katılımcının son işlem yaptığı Akbank Kart’ına yüklenecektir. Ödül kazanımının gerçekleşeceği gün katılımcıya SMS ile bilgi verilecektir.
  • Taahhüt süresi boyunca, koşullarını yerine getiren Akbanklılar ek avantajlardan yararlanmaya devam edecektir. Taahhüt süresinin bitmesi ile birlikte, ek avantajlardan yararlanılamayacaktır.
  • Ödül kazanımının gerçekleştiği tarihten, program bitiş tarihine kadar her ayın son takvim günü katılımcının sahip olduğu ürünler ve katılımcının seçmiş olduğu miktarda hesaba para girişi olup olmadığı kontrol edilecektir. Program kapsamında sahip olunması gereken ürünlerden herhangi birinin bulunmaması veya seçilen tutar aralığı- çerçevesinde tek seferde hesaba para girişi gerçekleşmemesi durumunda katılımcı programdan çıkarılacaktır. Bu durumda katılımcıya verilen ödül geri alınacaktır.
  • Program kapsamında verilen chip-para ödülü, günlük hak ediş esasına göre geri alınacaktır. Katılımcının programda kaldığı gün üzerinden hesaplanarak geri alım gerçekleşecektir.
  • Ödülün geri alınması, katılımcının sahip olduğu Akbank Kart, vadesiz TL hesabı ve Artı Para ürünlerinden aşağıdaki kurallar çerçevesinde yapılacaktır.
    – Chip-para ödülü Akbank Kart’a yüklenen katılımcılardan, yükleme yapılan Akbank Kart’ından chip-para olarak; yeterli chip-para olmaması durumunda kartın bağlı olduğu vadesiz TL hesaba borç yansıtılarak; hesapta yeterli bakiye yok ise ilgili vadesiz hesaba bağlı Artı Para hesabına borç yansıtılarak geri alınacaktır.
    – Programdan çıkış ile birlikte, program kapsamında verilen chip-para ödülü günlük hak ediş esasına göre programa katıldığı ve ödül kazandığı günden itibaren taahhüt bitiş tarihine kadar, programda kaldığı gün üzerinden hesaplanarak katılımcıdan geri alınacaktır. Ek avantajlar da programdan çıkış itibarıyla sona erecektir.
    – Katılımcının programdan çıkış tarihi öncesindeki (programda kalınan) gün sayısı, ödül geri alım tutarı hesaplamasına dahil edilmez. Yani katılımcının taahhüt bitiş tarihi ile programdan çıkış tarihi arasındaki gün sayısına karşılık gelen tutarın geri alımı söz konusudur.
  • Katılımcının program taahhüt süresinde Akbank maaş müşterisi ya da emekli maaş müşterisi olması durumunda program sona ermeyecektir. Katılımcı, koşulları sağladığı sürece ödülün geri alınması söz konusu olmayacak ve ek avantajlar geçerliliğini koruyacaktır. Kazanan Akbanklı programına katılım öncesi, bankamız maaş müşterisi veya emekli maaş müşterisi olan Akbanklılar Kazanan Akbanklı programına katılım gösterememektedir.
  • Programa katılım ile birlikte katılımcıya maaş tarifesi dışında, Akbank’ın herhangi başka bir tarife programı sunulamayacak ve sağlanamayacaktır.
  • Okul Ailem Hesabı ürünü ile Artı Para hesabı açılabilir ancak bu hesap üzerinden, her ayın son 3 günü Artı Para’nın faizsiz kullanımı avantajından yararlanamayacaktır.
  • Kazanan Akbanklı Taahhütname formunu incelemek için tıklayın.
  • Katılımcı, bu form ile Kazanan Akbanklı Program Koşulları’nın tamamını okuduğunu, anladığını, onayladığını, onaylayarak Kazanan Akbanklı programına katıldığını, Kazanan Akbanklı programına ve hizmetlerine ilişkin açıklanan ya da 30 gün öncesinden bildirilecek olan her türlü beyana ve koşullara uygun davranacağını kabul, beyan ve taahhüt eder.
  • Akbank TAŞ, 30 gün öncesinden katılımcıya bildirmek koşulu ile Kazanan Akbanklı programı koşul ve şartlarında, aynı zamanda program ile sunulacağını bildirdiği faydalarda değişiklik yapma ve iptal etme hakkını saklı tutar.