Sosyal Medya

Donanım

Bu Akıllı Cihaz iPhone X’e Home Düğmesi ve Kulaklık Girişi Ekliyor

Bu Akıllı Cihaz iPhone X'e Home Düğmesi ve Kulaklık Girişi Ekliyor. iPhone X Home Button Adapter - iPhone X Home Düğmesi Adaptörü

iPhone X’e Home Düğmesi ve Eski Kulaklık Girişi Eklemek Oldukça Kolay!

Bu Akıllı Cihaz, iPhone X’e Home Düğmesi ve Kulaklık Girişi Ekliyor. iPhone X Home Düğmesi Adaptörü

iPhone X‘i elinize alıp kullanmaya başlayanların en önemli alışkanlıklarından birisi artık yok. “Home Düğmesi” olmayınca parmağınızda ve alışkanlıklarınızda bir gariplik hissediyorsunuz. Apple cihazlarına alıştıysanız iPhone X’e geçtiğinizde elinizin otomatik gittiği “Home” düğmesini artık göremeyebilirsiniz.

Bir çok kullanıcı eski kulaklık girişinin kaldırılmasını tam olarak sindirememişken şimdi de kaldırılan Home Düğmesi ile başa çıkmaya çalışıyor. 1000 dolarlık bir akıllı telefona bunu yakıştıramayanlar aslında çok fazla.

Neyse ki bu birçok kişiyi rahatsız eden değişiklik için çareler üretilmeye başlandı. 25.99$’lık bir Dongle – iPhone X’e Home düğmesi fonksiyonlarını geri getiriyor. Üstelik buna birde eski kulaklık girişi ekliyor.

Söz konusu iPhone X adaptörü CES 2018’de karşımıza çıkıyor ve ilk olarak 9to5Mac tarafından test edildi. Adaptörde iPhone X ile iPhone’dan çıkartılmış Home düğmesi ve eski kulaklık girişi yer alıyor. YouTube inceleme uzmanı EverythingApplePro tarafından daha da test edilen Adaptör oldukça iyi çalışıyor.

iPhone X Home Button Adapter – iPhone X Home Düğmesi Adaptörü

Bu adaptörün tek eksiği parmak izi taramayı desteklemiyor olması. Cihaz şu anda eBay üzerinden de satışa sunulmuş durumda.  Yukarıda görüldüğü gibi alışmak biraz zaman alabilir. Ancak iPhone X ile kaldırılan iki özelliğe ihtiyaç duyanlar için pratik çözüm.