Sosyal Medya

Akıllı/Smart Cihazlar

Akıllı tartı HONOR Scale 2 ile ağırlığınızı ölçmekten öteye geçeceksiniz

Akıllı tartı HONOR Scale 2 ile ağırlığınızı ölçmekten öteye geçeceksiniz. Tüm aileye yönelik akıllı özellikler, detaylı raporlar...

Akıllı tartı HONOR Scale 2 ile ağırlığınızı ölçmekten öteye geçeceksiniz

Yepyeni giyilebilir teknolojiler ve ekosistem ürünleriyle portföyünü genişleten HONOR, akıllı tartı Scale 2 ile vücut yağ oranı, bazal metabolizma oranı ve kalp ritmi gibi toplamda 12 farklı değer ölçümü yaparak sağlığınızı yakından takip etmenizi sağlıyor.

HUAWEI Technologies çatısı altında gençlere yönelik teknolojik ürünleriyle değer yaratan HONOR, hayatı kolaylaştıran ürünlerine bir yenisini daha ekliyor. Merkezinde akıllı telefonların bulunduğu 1+8+N akıllı yaşam stratejisi kapsamında kullanıcılara sunduğu bağlantılı ve akıllı ürünlerden yenisi ise bir akıllı tartı olan HONOR Scale 2.

12 farklı ölçümle sıradan bir tartıdan çok daha öte

HONOR Scale 2, sadece ağırlık ölçen geleneksel tartıların aksine özellikle aktif bir yaşam süren ve beslenmesine dikkat edenler için toplamda 12 farklı ölçüm yapabiliyor. Ağırlık ölçümünün yanında Vücut Kitle Endeksi (BMI), Vücut Yağ Oranı, Kalp Ritmi, İç Organ Yağ Seviyesi, İskelet Kas Kütlesi, Yağsız Vücut Kütlesi, Bazal Metabolizma Hızı, Vücuttaki Su, Protein, Kemik Mineral İçeriği ve Vücut Skoru gibi büyük öneme sahip birçok farklı değeri kolayca sunabiliyor. Tüm bu ölçümler sayesinde fit ve sağlıklı bir yaşama ulaşmak için yapmanız gereken antrenmanları doğru şekilde planlayabiliyorsunuz.

Tüm aileye yönelik akıllı özellikler

Bu ölçümlerle ilgili detaylı raporlar, grafikler ve analizlere, HONOR Scale 2’yi HUAWEI Sağlık mobil uygulamasıyla eşleştirip ulaşmak mümkün. Toplamda 50 kullanıcıya kadar verileri kaydedip sunabilen HONOR Scale 2, bu sayede tüm aile üyelerinin sağlıklı kalmasına yardımcı oluyor. Ölçü sırasında aile üyesini otomatik olarak tanıyan akıllı tartı, Bluetooth üzerinden HUAWEI Sağlık uygulamasına bağlanarak tüm ölçüm geçmişini de gösterebiliyor. Çevrimdışı da çalışabilen akıllı tartı, bu modda 200’e kadar veriyi bünyesinde saklayabiliyor.

Şık, hassas ve dayanıklı

Kompakt boyutlara sahip olan HONOR Scale 2, üzerinde yer alan LED ekranıyla hızlı şekilde ölçüm sonucuna ulaşmanızı sağlıyor.Beyaz görünümünün üzerinde yer alan parlak ve şık görünümlü çemberli tasarımıyla da her odaya yerleştirilebilecek bir aksesuar olarak öne çıkıyor.

Öncü yapay zekâ ve büyük veri modellerini kullanan, son teknoloji HUAWEI TruFit™ algoritmasını kullanan HONOR Scale 2, bu sayede yüksek hassasiyette ölçümler yapabiliyor. İçerisinde bulunan özel ağırlık ölçme çipi, ölçümde oluşan 100 gramlık değişiklikleri bile algılayarak, vücudunuzdaki en küçük değişimleri bile size gösteriyor.