Sosyal Medya

Akıllı/Smart Cihazlar

Akıllı telefon ve aksesuarlarınız için kolay ve güvenli sterilizasyon çözümü

Celly ProSterilizer, kompakt tasarımıyla çantada kolayca taşınabiliyor ve Micro USB bağlantısı ile şarj edilebiliyor. Bilkom güvencesiyle...

 

Bilkom’dan telefon ve aksesuarlarınız için kolay ve güvenli sterilizasyon çözümü

Akıllı telefon, kulaklık ve çeşitli aksesuarların sterilizasyon işlemini 5 dk’da pratik bir şekilde gerçekleştirebilen Celly ProSterilizer, Bilkom güvencesiyle Türkiye’de.

Covid-19 salgını ile kişisel hijyen konusu gündeme taşınırken, sık kullanılan aksesuarların nasıl sterilize edilebileceği de konuşulmaya başlandı. İçinde bulunduğumuz normalleşme sürecinde, akıllı telefon, kulaklık gibi aksesuarların yanı sıra, maske, anahtar gibi sık kullandığımız eşyaların steril olması her şeyden önemli.

Celly ProSterilizer

Celly Prosterilizer UV-C ışınları sayesinde, günlük yaşantımızda sıklıkla kullandığımız aksesuarlar üzerindeki mikroorganizmaları %99 oranında yok ediyor.

Elektronik ürünlerin genel güvenliği, elektromanyetik uyumluluk ve bazı tehlikeli maddelerin kullanımı konusunda (RoHS/Reach) AB düzenlemelerine uygun olan ve CE sertifikasına sahip Celly ProSterilizer, UV-C’nin yapısı gereği içerisindeki objelere herhangi bir zarar vermeden çalışıyor.

Aromaterapi ile koku fonksiyonu!

Sterilizasyon sürecini 5 dakikada tamamlayarak, otomatik olarak kapanan cihaz, aromaterapi işleviyle birkaç damla likit yağ veya parfüm ile bu objelerin 10 dakika içerisinde güzel kokmasını sağlıyor.

kompakt tasarımıyla çantada kolayca taşınabiliyor ve Micro USB bağlantısı ile şarj edilebiliyor.

Celly ProSterilizer, kompakt tasarımıyla çantada kolayca taşınabiliyor ve Micro USB bağlantısı ile şarj edilebiliyor. Ürünün kutusuna şarj kablosunun yanı sıra, temizlik bezi de dahil.

Hijyen dostu Celly Prosterilizer’e, Mediamarkt, Arçelik, Troy ve Gürgençler mağazalarından 399 TL’ye ulaşabilirsiniz.