Sosyal Medya

Akıllı/Smart Cihazlar

Akıllı Termostat Smarther With Netatmo Doğalgaz Faturasını Düşürüyor!

Gelişmiş teknoloji ve şık tasarımları bir araya getiren Bticino, Smarther with Netatmo akıllı termostat ile evinizden uzaktayken de sıcaklığı yönetmenizi mümkün kılıyor.

Akıllı Termostat Smarther With Netatmo Doğalgaz Faturasını Düşürüyor!

 

Gelişmiş teknoloji ve şık tasarımları bir araya getiren Bticino, Smarther with Netatmo akıllı termostat ile evinizden uzaktayken de sıcaklığı yönetmenizi mümkün kılıyor. Dahili Wi-Fi özelliği bulunan Smarther with Netatmo, Home + Control uygulaması sayesinde sadece basit bir dokunuşla maksimum konfor sağlayan kolay programlar oluşturmaya imkan sağlıyor. Beyaz, siyah ve kum beji renkleri bulunan Smarther with Netatmo, aynı zamanda Apple, Google ve Amazon üzerinden sesli komut ile kontrol edilebiliyor. 

 

Hayatı kolaylaştıran çözümleriyle teknolojiyi ve şıklığı bir arada buluşturan Bticino’nun Smarther with Netatmo termostat ürünü, kişi nerede olursa olsun ısıtma veya soğutmayı uzaktan yönetmeyi mümkün kılıyor. Home + Control uygulaması ile haftalık program oluşturma, tüketim kontrolü ve süreli kontrol sağlayan termostat, Wi-Fi özelliği sayesinde akıllı telefon üzerinden kontrol edilebiliyor. Bu sayede ortamdaki sıcaklık derecesi takip edilerek, anında ya da zaman ayarlı sıcaklık kontrolü yapılabiliyor ve tüketim değerleri izlenerek tasarruf edilebiliyor. Beyaz, siyah ve kum beji renkleri bulunan Smarther with Netatmo, her zevke göre şık tasarım seçeneği sunuyor.

Sesli Komut Özelliğiyle Uyumlu Kullanım

 

Apple Siri, Google Assistant ve Amazon Alexa ile uyumlu çalışabilen Smarther with Netatmo, sesli komut özelliği ile kolay kullanım imkanı sunarken, konuma göre çalışma seçeneği ile hiçbir işlem yapmaya gerek kalmadan uygun ortam sıcaklığını ayarlayabiliyor. Birden fazla akıllı telefon ve kullanıcı tarafından erişilebilen Home + Control uygulaması, aynı evde birden fazla termostatı kontrol etme imkanı tanıyor. Buna ek olarak içerisindeki verileri BTicino Bulut sistemine aktaran Smarther with Netatmo, kişisel verileri ve işlevleri tam güvenlik içerisinde koruma altına alıyor.