Sosyal Medya

Kripto Para

Altın destekli PAX Gold (PAXG), BtcTurk PRO’da listelendi

BtcTurk | PRO’da altın destekli PAX Gold’u (PAXG) listeledi. Böylece BtcTurk | PRO, Bitcoin dahil 58 kriptopara birimine ve 140 işlem çiftine ulaştı.

Altın destekli PAX Gold (PAXG), BtcTurk | PRO’da listelendi

Türkiye’yi Bitcoin ile tanıştıran ve yaklaşık 5 milyon kullanıcısı bulunan BtcTurk, profesyoneller için geliştirdiği BtcTurk | PRO’da; altın destekli PAX Gold’u (PAXG) listeledi. Böylece BtcTurk | PRO, Bitcoin dahil 58 kriptopara birimine ve 140 işlem çiftine ulaştı.

Bitcoin ve kriptoparaların kolayca ve güvenle alım satımının yapılabildiği BtcTurk, dünya genelinde yaklaşık 5 milyon kullanıcıya 7 gün 24 saat işlem yapma imkânı sağlıyor.

Kişiye özel tüm bilgi ve belgeleri şifreli olarak çoklu güvenlik katmanlı sunucularda muhafaza eden BtcTurk, kullanıcıların ihtiyaç ve beklentilerini de dikkate alarak işlem hacmiyle kendini kanıtlamış kriptopara birimlerini platforma eklemeye devam ediyor. Bu doğrultuda BtcTurk, profesyonel kriptopara yatırımcıları için geliştirdiği BtcTurk | PRO’da altın destekli PAX Gold’u (PAXG) listeliyor.

Yeni eklenen kriptoparalar ile BtcTurk | PRO web sitesi ve mobil uygulaması üzerinden Türk Lirası (TRY) ve Tether (USDT) işlem çiftlerinde alım satım işlemi yapılabiliyor. PAX Gold (PAXG) için minimum yatırma ve çekme limiti 0,01 PAXG olarak uygulanıyor. PAX Gold (PAXG) transferi yapıldığında iki tür ücret ortaya çıkıyor: Ethereum blokzinciri üzerindeki transfer işlemlerinde alınan standart gas ücreti ve PAXG zincir üstü işlem ücreti… PAX Gold (PAXG)’un geliştiricisi olan Paxos tarafından alınan bu ek zincir üstü ücreti, blokzincirinde transferi yapılan PAXG miktarının yüzde 0.02’si olacak şekilde sabit bir orana ayarlanmıştır. Bu alınan ek ücret, Ethereum ağı gas ücreti ve kullanıcıların işlem yaptığı platformdan bağımsız şekilde Paxos tarafından alınan bir ücrettir. 

PAX Gold (PAXG) hakkında:

PAXG, altın yatırımcılarının altını fiziksel olarak saklamak yerine dijital ortamda tutmalarına olanak sağlıyor. Proje sahibi şirket, piyasada bulunan her PAX Gold’un karşılığı altını, elinde bulundurduğunu belirtiyor. PAXG’nin madenciliği yapılmıyor.

‘PAX Gold (PAXG) nedir?’, ‘PAX Gold (PAXG) nasıl çalışır?’, ‘PAX Gold (PAXG) nasıl alınır?’ ve ‘PAXG/TRY işlem çiftinde nasıl işlem yapılır?’ sorularının yanıtlarına https://www.btcturk.com/bilgi-platformu/pax-gold-paxg-nedir-nasil-calisir/ adresinden ulaşılabilir.

BtcTurk | PRO’da listelenen kriptopara birimleri Bitcoin (BTC) dahil 58 oldu

Bitcoin’in (BTC) yanı sıra BtcTurk | PRO’da yer alan kriptopara birimleri: Tether (USDT), Ethereum (ETH), Synthetix (SNX), Enjin (ENJ), Cosmos (ATOM), Polygon (MATIC), XRP (XRP), Ankr (ANKR), Cardano (ADA), Eos (EOS), Dogecoin (DOGE), Compound (COMP), Decentraland (MANA), Stellar (XLM), Neo (NEO), TRON (TRX), Tezos (XTZ), Polkadot (DOT), Avalanche (AVAX), Chiliz (CHZ), The Graph (GRT), OMG Network (OMG), Chainlink (LINK), Uniswap (UNI), Litecoin (LTC), Maker (MKR), Dash (DASH), Basic Attention Token (BAT), Filecoin (FIL), USD Coin (USDC), Solana (SOL), Stacks (STX), Axie Infinity (AXS), Shiba Inu (SHIB), Loopring (LRC), Fantom (FTM), Universal Market Access (UMA), Storj (STORJ), Polymath (POLY), Fetch.ai (FET), NuCypher (NU), The Sandbox’ı (SAND), Amp (AMP), Audius (AUDIO), Spell Token (SPELL), Terra (LUNA), ApeCoin (APE), Bancor (BNT), Curve DAO (CRV), Quant (QNT) Golem (GLM) ve SKALE Network (SKL), Algorand (ALGO) ve PAX Gold. Böylece BtcTurk | PRO 140 işlem çiftine ulaştı.