Sosyal Medya

Akıllı/Smart Cihazlar

Amazfit Cadde 10K Koşusu Büyük İlgi Gördü  

Amazfit ana sponsorluğu ve Kadıköy Belediyesi’nin iştiraki ile 12-13 Haziran 2021 tarihlerinde Caddebostan sahilinde 3000 sporcunun katılımıyla gerçekleştirilen ‘Amazfit Cadde 10k Koşusu ve Spor Festivali’ sporcuların ilgi odağı oldu.

Amazfit Cadde 10K Koşusu Büyük İlgi Gördü

Giyilebilir teknolojik ürünler pazarının küresel markası Amazfit ana sponsorluğu ve Kadıköy Belediyesi’nin iştiraki ile 12-13 Haziran 2021 tarihlerinde Caddebostan sahilinde 3000 sporcunun katılımıyla gerçekleştirilen ‘Amazfit Cadde 10k Koşusu ve Spor Festivali’ sporcuların ilgi odağı oldu.

Akıllı saat, bileklik ve sağlığa dokunan teknolojilerdeki uzmanlığıyla tanınan Amazfit ana sponsorluğu ve Kadıköy Belediyesi’nin iştiraki ile hayata geçirilen maraton, Caddebostan sahilinde 3000 sporcunun katılımıyla gerçekleştirildi. Çipli takip sisteminin kullanıldığı maraton kapsamında araç trafiğine kapanan güzergahta sporcular, 10 kilometre uzunluğundaki Caddebostan sahil yolu Çetin Emeç Bulvarı’ndan başlayarak Bağdat Caddesi boyunca koştular.

Pandemi koşullarına uygun tedbirlerin alındığı, 12-13 Haziran’da “Hayata Dönüyoruz” temasının işlendiği etkinlikte koşulan maraton dışında birbirinden farklı ve renkli spor aktiviteleri de gerçekleştirildi.

Amazfit olarak Türkiye’deki spor tutkunlarına hitap eden bir etkinliğin büyük bir parçası olmanın bir mutluluk kaynağı olduğunu belirten Amazfit Türkiye Ülke Müdürü Murat Sungur Özkan, “Amazfit Türkiye ekibi olarak ülkemizdeki spor severlerin ve profesyonel sporcuların sağlıklı yaşam aktivitelerini ve spor deneyimlerini iyileştirmek için çalışmalarımızı tüm hızıyla sürdürüyoruz. Amazfit Cadde 10K Koşusu ve Spor Festivali’ne de bu anlamda destek vermek ve spor severler ile bu heyecanı paylaşmak bizler için ayrı bir mutluluk kaynağı oldu” dedi.