Sosyal Medya

Fırsatlar

Amazon.com.tr, “Bahar Fırsatları” teknoloji’de cazip indirimler sunuyor!

Amazon.com.tr'nin birçok kategoride avantajlar sunduğu “Bahar Fırsatları” özel kampanyasında teknoloji ve elektronik ürünlerinde de kaçırılmayacak fırsatlar tüketicileri bekliyor. 26 Mart'a kadar tüm Amazon.com.tr müşterileri aralarında yerli ve global markaların bulunduğu ürünlerde kaçırılmayacak fırsatlar yakalayacak.

Amazon.com.tr, “Bahar Fırsatları” teknoloji’de cazip indirimler sunuyor!

 

Amazon.com.tr’nin “Bahar Fırsatları” kampanyasında teknoloji ve elektronik ürünlerinde cazip indirimler…
Amazon.com.tr’nin birçok kategoride avantajlar sunduğu “Bahar Fırsatları” özel kampanyasında teknoloji ve elektronik ürünlerinde de kaçırılmayacak fırsatlar tüketicileri bekliyor. 26 Mart’a kadar tüm Amazon.com.tr müşterileri aralarında yerli ve global markaların bulunduğu ürünlerde kaçırılmayacak fırsatlar yakalayacak.

Amazon.com.tr’nin bu yıl 26 Mart’a kadar devam edecek “Bahar Fırsatları” kampanyasında uygulanacak fırsatlar sadece moda, ev yaşam ürünleri, spor, kişisel bakım gibi kategorileri değil en popüler markaların teknoloji ve elektronik ürünlerini de kapsıyor.  Kampanya boyunca teknoloji tutkunları elektronik kategorisi altında bilgisayar ve bileşenleri, dizüstü, kulaklıklar, cep telefonları ve aksesuarları, ev sineması ve televizyon gibi birçok üründe ihtiyaçlarını uygun fiyatlarla karşılayabilecek. Ayrıca tüketiciler kulaklık, fare, klavye ve powerbank gibi ürünlerin kablosuz modellerine de uygun fiyatlarla sahip olabilecek.

Ayrıca, 30 Mart’a kadar Amazon.com.tr’de avantajlı ödeme seçenekleri sunan ‘’Şimdi Al Sonra Öde” kampanyası ile tüm Amazon.com.tr müşterileri, Maximum Kart ve Maximiles ile yasal taksit sınırlaması olmayan teknoloji ve elektronik ürünlerinde de 1.000 TL ve üzerindeki alışverişlerinde, 3 ay sonra peşin fiyatına 3 taksit veya peşin fiyatına 9 taksitle ödeme kolaylıklarından faydalanabilecek. Türkiye İş Bankası’nın Maximum özellikli bireysel ve ticari kredi kartları için geçerli olacak “Şimdi Al Sonra Öde” kampanyasının detayları ve koşulları için Amazon.com.tr’yi ziyaret edebilirsiniz.

 

https://www.amazon.com.tr/b/?_encoding=UTF8&node=94971897031&tag=web-desktop-anasayfa-21