Sosyal Medya

Akıllı/Smart Cihazlar

Amazon, taşınabilir akıllı hoparlörü Echo Input’u tanıttı

Amazon Echo Input, Hindistan pazarına özel Alexa destekli taşınabilir akıllı hoparlör özellikleri nelerdir? Amazon Echo Input Fiyatı?

Amazon, taşınabilir akıllı hoparlörü Echo’yu tanıttı

Hindistan’a özel ürün nihayetin diğer pazarlara da gelmesi muhtemel. Amazon Echo Input 4800 mAh’lik batarya…

Amazon küçük sevilen TAP cihazından beri taşınabilir bir Echo üretmemişti. Ancak durum Hindistan özelinde değişti. Perakende devi yalnızca Hindistan pazarında satılacak Taşınabilir Akıllı Hoparlör Sürümünü – Portable Smart Speaker Edition modelini duyurdu.

360 derecelik bir sese sahip model kesintisiz 10 saat müzik ve 11 saat bekleme süresini sahip olduğu 4800mAh’lik batarya ile sağlıyor. Dongle benzeri model Alexa kullanmaya izin veriyor bu sayede Alexa’yı yanınızda gezdirmek mümkün olacak. Amazon cihazları VP Miriam Daniel “Taşınabilirlilik Hindistan’da en çok istenen özelliklerden biriydi” dedi. Yeni ürünle Alexa’yı evinizde odadan odaya yanınızda taşıyabileceksiniz.

Tap hiçbir zaman gerçekten işe yaramadı çünkü Alexa’yı etkinleştirmek için bir düğmeye basmanız gerekti (Amazon’un daha sonra düzelttiği bir şey), ancak daha iyi uygulanmış bir model işe yarayabilirdi.

Echo Input Portable Smart Speaker Edition yaklaşık 70 dolar fiyatla 18 Aralıktan itibaren satışa çıkıyor. Diğer pazarlarada bence gelmesi muhtemel.

Amazon