Sosyal Medya

Fırsatlar

Amazon’un “Gülümseten Kasım Fırsatları” yüzleri gülümsetiyor!

Amazon Türkiye'nin 13 Kasım'da başlayan ve 30 Kasım'a kadar sürecek geleneksel alışveriş etkinliği “Gülümseten Kasım Fırsatları” alışveriş etkinliği; elektronik, bilgisayar ve cep telefonları kategorilerindeki indirimleri ile teknoloji tutkunlarının da yüzünü gülümsetmeye devam ediyor.

Amazon’un “Gülümseten Kasım Fırsatları” yüzleri gülümsetiyor!

 

Amazon’un “Gülümseten Kasım Fırsatları” etkinliği teknoloji tutkunlarının yüzünü gülümsetiyor.
Amazon Türkiye’nin 13 Kasım’da başlayan ve 30 Kasım’a kadar sürecek geleneksel alışveriş etkinliği “Gülümseten Kasım Fırsatları” alışveriş etkinliği; elektronik, bilgisayar ve cep telefonları kategorilerindeki indirimleri ile teknoloji tutkunlarının da yüzünü gülümsetmeye devam ediyor. Amazon müşterileri kasım ayının sonuna kadar tüm kategorilerde popüler markalara ve sezonun olmazsa olmaz ürünlerinin yanı sıra teknoloji ürünlerine de muhteşem indirimlerle erişme fırsatından faydalanıyor.

Amazon.com.tr kasım ayının sonuna kadar sürecek alışveriş etkinliği “Gülümseten Kasım Fırsatları” ile teknolojik ürünlerdeki cazip indirimleriyle de müşterilerin yüzünü gülümsetiyor.

Yeni bir teknolojik ürün almak veya cihazını değiştirmek isteyenler, Amazon Türkiye’nin bu kampanyası sayesinde bilgisayar, elektronik ve cep telefonları gibi teknoloji ürünlerinin yer aldığı tüm kategorilerdeki indirimler ile ihtiyaçlarını uygun fiyatlarla karşılarken bedava ve hızlı kargo seçenekleri ile de kusursuz bir alışveriş deneyimi yaşıyorlar.  Amazon’un “Gülümseten Kasım Fırsatları” kampanyası kapsamında sunduğu tüm fırsatlar, bu adreste sizleri bekliyor.

Gülümseten Kasım Fırsatları boyunca indirime giren teknoloji ürünlerinin bazıları;
MSI Dizüstü ve Masaüstü Bilgisayarları
Philips Televizyon ve Soundbarlar
iPhone Telefonlar
TP-Link Seçili Modem, Mesh, Router ve Menzil Genişleticiler
Sony Kamera, Lens ve Aksesuarlar
Samsung Aksesuarlar
Jabra Kulaklıkları
Acer Dizüstü ve Masaüstü Bilgisayarlar

“Gülümseten Kasım Fırsatları” sadece büyük indirimler sunmakla kalmıyor ayrıca tüketicilerin alışverişlerini en iyi avantajlarla yapabilmesini de sağlıyor. Kasım aynının sonuna kadar müşteriler, seçili ürünlerde kredi kartlarına 12 aya varan ve yasal taksit kısıtlaması olmayan tüm ürünlerde peşin fiyatına 6 aya varan taksit imkânından faydalanabiliyor.

Prime üyelerine seçili ürünlerde indirim oranı tutarında ücret iadesi garantisi
Üstelik “Gülümseten Kasım Fırsatları” kampanyasında Prime üyeleri de tüm kampanyalarda olduğu gibi kendilerine sunulan ayrıcalıklarla Amazon’un yaşattığı deneyimin keyfini katlayarak çıkarıyor. Amazon Prime üyeleri herhangi bir sepet tutarı gözetmeksizin hızlı ve ücretsiz teslimat seçeneklerinin keyfini çıkarıyor.  Ayrıca kendilerine özel ek indirimlerden de faydalanan Prime üyeleri aynı zamanda Çok Al & Az Öde ile 250 TL ve üzeri alışverişlerde sepette yüzde 10 indirim kazanıyor. Üstelik “Gülümseten Kasım Fırsatları” boyunca Amazon.com.tr ve Amazon mobil uygulamasından satın alınan, satıcısı ve göndericisi Amazon.com.tr olan seçili ürünlerin fiyatı 30 Kasım tarihine kadar düşerse aradaki fark hediye kartı olarak Prime üyelerin Amazon hesabına tanımlanıyor.

Amazon’un müşterilerine alışveriş ve eğlencenin en iyisini sunduğu üyelik programı Prime, Türkiye’deki alışveriş ve eğlence severlerin ayda sadece 39 TL’ye sahip olabileceği müthiş avantajlar sunuyor. Henüz Prime üyesi değilseniz www.amazon.com.tr/prime adresinden hemen üye olup “Gülümseten Kasım Fırsatları” etkinliğinde Prime ayrıcalıklarından yararlanabilirsiniz.