TeknoTalk

Amazon Satış Ortakları Prime Alışveriş Festivali’ne Hazır!

Amazon Satış Ortakları Prime Alışveriş Festivali’ne Hazır!

Amazon Türkiye, yılın en büyük alışveriş etkinliği Prime Alışveriş Festivali’nde de satış ortaklarını desteklemeye devam ediyor. 18 – 25 Temmuz tarihleri arasında düzenlenecek Prime Alışveriş Festivali kapsamında yüzlerce KOBİ satış ortağından binlerce ürün, kaçırılmayacak indirimlerle müşterilere sunulacak.

Sunduğu hizmetlerle KOBİ’lerin işlerini daha da büyütmelerine yardımcı olan Amazon Türkiye, yılın en büyük alışveriş etkinliği Prime Alışveriş Festivali’nde de satış ortaklarını desteklemeye devam ediyor.  18 – 25 Temmuz tarihleri arasında düzenlenecek Prime Alışveriş Festivali kapsamında yüzlerce KOBİ satış ortağından binlerce ürün, kaçırılmayacak indirimlerle müşterilere sunulacak. Üstelik Amazon Türkiye’nin, Amazon üzerinden satış yapan KOBİ’lerin ürünlerini öne çıkarmak için özel olarak hayata geçirdiği KOBİ özel sayfası ile Amazon müşterileri, Prime Alışveriş Festivali öncesinde de küçük işletme sahiplerinin hikayelerini dinleyip, ürünlerine özel fırsatlarla ulaşabilecek.

KOBİ’lere işlerini büyütmeleri için destekler

Dünya çapında Amazon’da satılan ürünlerin yarısından fazlası, çoğunluğu KOBİ’lerden oluşan satış ortaklarına ait. Amazon Türkiye, bünyesinde satış yapan KOBİ’lerin işlerini büyütebilmeleri için onlara pek çok fırsat sunuyor:

Amazon Türkiye’nin satış ortakları için hayata geçirdiği KOBİ özel sayfasına buradan ulaşabilirsiniz.

Exit mobile version