Sosyal Medya

Oyun Dünyası

Amazon Türkiye’de oyunculara özel Gaming Week fırsatları başladı

Amazon Türkiye'nin bir hafta boyunca oyun tutkunlarına level atlatan indirimler ve fırsatlar sunduğu Gaming Week kampanyası, 14 Haziran'a kadar Amazon.com.tr müşterileriyle buluşuyor.

Amazon Türkiye’de oyunculara özel Gaming Week fırsatları başladı

Amazon Türkiye’nin bir hafta boyunca oyun tutkunlarına level atlatan indirimler ve fırsatlar sunduğu Gaming Week kampanyası, 14 Haziran’a kadar Amazon.com.tr müşterileriyle buluşuyor.

Amazon Türkiye’nin oyun severlerin yüzlerini güldürecek Gaming Week indirimleri ve fırsatları başladı. 6 – 14 Haziran arasında devam edecek kampanya kapsamında ASUS, MSI, Samsung, Corsair, HyperX gibi popüler markaların oyunculara yönelik ürünlerinin dahil olduğu yüzlerce ürün avantajlı fiyatlarla sunuluyor.

Oyun severleri gülümsetecek indirimlerin yanı sıra kampanya boyunca ünlü gamer’lar, Amazon Gaming Week Twitch özel yayınlarında en uygun fiyatlı oyuncu ürünlerini inceleyecek ve Prime Gaming’in aylık bedava oyunları ve haftalık ganimetlerini deneyimleyip yayınlara özel promosyon kodları paylaşacak. Cemkarakoc 7 Haziran saat 21:00’da, nemesistv 8 Haziran saat 19:00’da, rraenee 9 Haziran saat 19:00’da ve miafitz 10 Haziran saat 17:00’da kendi Twitch kanallarından yapacakları özel yayınlarda oyun severlerle buluşacak.

Prime üyeleri satın alacakları ürünlerde her zaman olduğu gibi bedava ve hızlı kargo seçeneklerinden yararlanırken, Prime Gaming ile Haziran ayında Far Cry 4, Escape from Monkey Island, Astrologaster, Across the Grooves, Calico ve WRC 8 FIA World Rally oyunlarına ücretsiz sahip olabilecek. Prime üyeleri Prime Gaming ile önümüzdeki birkaç ay boyunca dönemsel olarak Pokémon GO’da Poké Topları, Maksimum Canlandırma ve daha fazlasını içeren bonus ürün paketlerine de sahip olabilecek.

Gaming Week fırsatlarından hemen yararlanmak için bu adresi ziyaret edebilirsiniz.