Sosyal Medya

Android

Android 7.1.1, Pixel’in yeni Özellikleri Tüm Android Cihazlara Geliyor!

Android 7.1.1 güncellemesi Geliyor, Pixel'in yeni özellikleri Tüm Android Telefonlara geliyor! Hangi Cihazlar bu güncellemeden faydalanıyor?

Android’in en güncel sürümü, Android 7.1.1 Yayımlanıyor!

Android 7.1.1 yani Android’in son sürümü, Pixel’in dikkat çekici yazılım özelliklerinden bazılarını içeriyor.

Google’ın mükemmel Pixel telefonları, Nougat’a yönelik küçük bir güncelleme kabul edilen Android 7.1 yüklü olarak gelmeye başladı ve ancak yine de sadece birkaç kullanışlı özellik yer alıyordu.

Google bugün yayımladığı Android 7.1.1 sürümü ile bu özelliklerin bir çok kişiye ve cihaza ulaşmasını sağladığını duyurdu.

Android 7.1.1 Güncellemesini Alacak ANDROID TELEFONLAR!

Özellikle, Nexus 6, Nexus 5X, Nexus 6P, Nexus 9, Pixel, Pixel XL, Nexus Player, Pixel C ve General Mobile 4G (Android One), yakında Android’in en yeni sürümünü almaya başlayacak.

android-7-1-1-Android 7.1.1, Pixel'in yeni Özellikleri Tüm Android Cihazlara Geliyor!

Görüntü Klavyesi!

Özellikler açısından bakıldığında, Google, mesajlaşma uygulamanızdan ayrılmadan resim ve GIF’leri kolayca bulup gönderebilmenizi sağlayan “görüntü klavyesi” desteğini bu sürümle eklemiş oldu. Bu özellik şu anda Hangouts, Allo ve işletim sisteminin ana mesajlaşma uygulamasında geçerli olacak. İronik olarak, özellik Google’ın ilkbaharda piyasaya sürdüğü Gboard iOS klavyesinde bu özellik zaten mevcuttu, ancak daha fazla Android telefona gelmiş olduğunu görmek güzel…

skintones

Android 7.1.1 Emoji Zengini! Özellikle Kadınlar için!

Android 7.1.1 ayrıca, Google’ın en son emoji setini içerir; özellikle kadınlar için “daha geniş bir meslek alanı” sergilemeye odaklanmıştır. Pixel’de bulunan uygulama kısayolları özelliği de güncellemenin getirdikleri arasında bulunuyor. Kullanıcılar bu özellik sayesinde uygulamanın ikonuna dokunduklarında açılan menü üzerinden çeşitli işlemleri hızlı biçimde gerçekleştirebilecek. Tıpkı Apple’ın 3D Touch özelliği gibi…

Android güncelleme yayımları her zamanki gibi, bu aynı anda tüm telefonlara gelmiyor. Google, önümüzdeki bir kaç hafta boyunca son güncellemeyi kullanıma sunucağını açıkladı.

Ancak beklemek istemiyorsanız, cihazınızı Android Beta önizleme programına kaydedebilir ve güncellemeyi daha hızlı alabilirsiniz!

Google