Sosyal Medya

Android

Android Mesajlar, Google’ın Android Mesajlaşma Uygulamasının Yeni Adı!

Android Mesajlar, Google'ın Android Mesajlaşma Uygulamasının Yeni Adı! iMessage eş değerinde Android Kullanıcılarına Özel Uygulama!

Android Mesajlar, Google’ın Mesajlaşma Uygulamasının Yeni Adı!

Android Messajlar, Android Messages, Apple’ın iMessage uygulaması eşdeğerinde olacak!

Yazılı metinlerle ilgili yada genel metin kökenli uygulamaların Android entegrasyonu Google’un başka önceliklerinde dolayı hep bir adım geride kalmıştır.

Google’ın odak noktasında Google Voice ve Hangouts gibi diğer hizmetler ve uygulamalar vardı. Ancak son zamanlarda Android’in ana mesajlaşma uygulamasında birkaç düzenleme yapma gereği hissetti.

Google Messenger ( Muhtemelen botla yüklü Facebook Messenger ile karıştırılmasın diye) yerini Android Mesajlar Uygulaması olarak yeniden adlandırıyor.

Bu sadece bir isim değişikliği gibi duruyor. Zira Android kullanıcıları için adın ötesinde henüz çok fazla bir değişiklik vaat etmiyor.

Uygulamanın stil ve özellikleri aynı, ancak MWC 2017’nin duyurulacak olması süprizlerin olabileceğini gösteriyor.Belki Google’ın Android mağazasında bununla ilgili çok daha fazla plan vardı.

iMessage’in Android Versiyonu gibi olacak!

Arkadaşlarınız ve ailenizle iletişimde kalın. Android Messages, SMS, MMS ve diğer özellikler sayesinde dilediğiniz kişilerle iletişime geçmenizi kolaylaştırır. Ayrıca kişilerinize grup kısa mesajları, beğendiğiniz resimleri, videolar hatta sesli mesajlar da gönderebilirsiniz.

Android Mesajlar Uygulamasının Temel özellikleri:

Daha hızlı paylaşma: Doğrudan uygulamadan resim seçin veya fotoğraf ve video çekin, ardından kolayca paylaşın. Kişilerinize sesli mesajlar da gönderebilirsiniz.
Kolay arama: Tam olarak aradığınız şeyi bulmak için kişilerde ve ileti dizilerinde arama yapın.
Çok amaçlı tasarım: Yeni, akıcı, sezgisel ve hoş Material tasarım.
Daha fazla kontrol: SMS gönderenleri engelleyebilme özelliği. İstemediğiniz iletiler yüzünden işiniz bölünmesin!
Daha fazla özellik: Sesli mesajlar, emoji desteği , çıkartmalar, konum paylaşma, renkli mesaj dizileri, mesaj arşivleme ve daha fazlası.

Messages, Android™ 4.1, Jelly Bean ve sonraki sürümlerinden biri yüklü cihazlarda desteklenmektedir.