Sosyal Medya

Android

Android Yüklü Nokia Satın Almak için 6 Neden?

Android Yüklü Nokia Satın Almak için 6 Neden? Google ile işbirliğine giren Efsane Markanın yeni ürünlerini tercih etmek için hangi nedenler var.Birlikte bakalım.

Android’li Nokia Almak için 6 Neden

Google ile işbirliğine giren Efsane Markanın yeni ürünlerini tercih etmek için hangi nedenler var. Birlikte bakalım. İşte size, Android Yüklü Nokia Satın Almak için 6 Neden?

Saf, güvenli ve en güncel Android işletim sistemine sahip Nokia akıllı telefon ailesi, sadeleştirilmiş ve kullanımı kolay özelliklere sahip daha iyi bir cep telefonu deneyimi sunuyor

Android işletim sistemli Nokia akıllı telefonlar, sade ve kullanımı kolay bir deneyim sunarak maksimum performans ve fayda sağlıyor. Nokia telefonların evi HMD Global, kısa süre önce Google ile yeni bir ortaklığa girerek Google’ın Android için en önemli programı olan Android One’ın başlıca ortaklarından biri oldu.

Tüm akıllı telefonlarında saf Android deneyimini sunma ve Nokia telefonların ünlü tasarım mirasına sadık kalma taahhütlerini sürdürdüklerinin altını çizen HMD Global Doğu Akdeniz Ülkeleri Müdürü Patrick Harb, konuyla ilgili şunları dile getirdi:

“Gerçek bir Nokia telefon deneyiminin tüm ayırt edici özelliklerini sunacağımıza ve Nokia markasına olan güvene layık olacağımıza söz vermiştik. Bu yıl saf, güvenli ve güncel Android vaadimizi pekiştiren ve bizi birinci seçenek haline getiren Google’ın en önemli ortak programı Android One’a katılmanın mutluluğunu yaşıyoruz. Artık dünyanın her yerinden kullanıcılar, ihtiyaçlarına uygun mükemmel cihazı bulabilir ve akıllı, güvenli, kesinlikle olağanüstü yüksek kalite donanım ve yazılım deneyimi yaşayacaklarından emin olabilirler.”

Nokia akıllı telefonlar, özel anlaşma ve içerisindeki saf Android sayesinde Android Oreo güncellemesini dünyada en hızlı alan cihazlar oldular.

İşte size, Android Yüklü Nokia Satın Almak için 6 Neden:

  • Saf: Temiz Android deneyimi, büyük bellek kullanan programlar veya uygulamalar gerektirmez ve kullanıcılara daha fazla esneklik sunuyor. Telefonunuzu istediğiniz gibi uyarlayabilir ve performansını artırabilirsiniz.
  • Güvenli: Düzenli yapılan güvenlik güncellemeleri, Android işletim sistemli Nokia akıllı telefonların her zaman güvenli kalacağı anlamına geliyor. Bu da telefonunuzu mümkün olduğunca güvende tutmanıza yardımcı oluyor.
  • Güncel: Nokia kullanıcıları, güncellemelere çıktıkları anda ulaşabilir. Telefonlar, en yeni Android sürümü ile açılır. Kullanıcılar, Nokia’nın düzenli güncellemeleri ile Google’ın Android özelliklerini ve inovasyonlarını anında deneyimleme şansını yakalar.
  • Daha fazla saklama alanı ve daha uzun pil ömrü: Saf Android deneyimi sayesinde saklama alanını ve pil ömrünü artırabilirsiniz. Android kullanıcıları, ekstra alan açmak için geçici çözümlere başvurmak zorunda kalmaz.
  • Çoklu çalışma desteği: Kullanışlılık, Android özellikli Nokia telefonların özüdür. Daha az dokunma ile daha fazla uygulamaya girmenize yardımcı oluyor. En önemlisi, resim içinde resim modu başka bir uygulamayı açarken diğerini çalışır tutmanıza olanak tanıyor. E-postalarınızı kontrol ederken görüntülü konuşmanızı sürdürebilmek için harika bir özellik sunuyor.
  • Kesintisiz ve akıcı çalışma: Android işletim sistemli Nokia telefonlar, hızlı olmak için optimize edilmiştir. Arayüzlerinde kesintisiz ve akıcı bir deneyim sunuyorlar.

Nokia